A A A K K K
для людей із порушенням зору
Любашівська громада
Одеська область, Подільський район

Орієнтовний порядок денний спільного засідання постійних комісій з питань планування, фінансів, бюджету та соціально-економічного розвитку; з питань освіти, культури, молоді, фізкультури, спорту, охорони здоров’я та соціального захисту населення

Дата: 10.12.2021 11:28
Кількість переглядів: 322

Орієнтовний порядок денний спільного засідання постійних комісій з питань планування, фінансів, бюджету та соціально-економічного розвитку; з питань освіти, культури, молоді, фізкультури, спорту, охорони здоров’я та соціального захисту населення

 

1. Про звіт в.о. генерального директора комунального  некомерційного підприємства «Любашівська багатопрофільна лікарня інтенсивного лікування» про роботу комунального некомерційного підприємства та використання бюджетних коштів за 9 місяців 2021 року.

Доповідач: Фомін Дмитро Анатолійович – в.о. генерального директора комунального  некомерційного підприємства «Любашівська багатопрофільна лікарня інтенсивного лікування»  Любашівської селищної ради.

 

2. Про звіт в.о. головного лікаря комунального некомерційного підприємства «Любашівський центр первинної медико-санітарної допомоги» про роботу комунального некомерційного підприємства та використання бюджетних коштів за 9 місяців 2021 року.

Доповідач: Ратушняк Григорій Павлович – в.о. головного лікаря комунального некомерційного підприємства «Любашівський центр первинної медико-санітарної допомоги» Любашівської селищної ради.

 

3. Про внесення змін та доповнень до рішення Любашівської селищної ради від 17.12.2020 року № 15 «Про бюджет Любашівської селищної територіальної громади на 2021 рік».

Доповідач: Вітвіцька Олена Леонідівна -  начальник  фінансового  управління  селищної ради.  

 

         4.  Про виконання Плану соціально-економічного розвитку  Любашівської селищної територіальної  громади  на 2019-2021 роки.

         5. Про затвердження звіту з реалізації Стратегії розвитку Любашівської територіальної громади на період до  2027 року.

Доповідач:  Яковенко Олена Володимирівна – начальник  відділу перспективного розвитку  і сільського господарства селищної ради.

 

          6. Про затвердження Програми «Організація харчування дітей в закладах освіти Любашівсьвої селищної територіальної громади на 2022 рік» та встановлення вартості харчування одного дітодня.

          7. Про затвердження програми «Відпочинок та оздоровлення дітей на 2022 рік на території Любашівської селищної територіальної громади».

          Доповідач: Байрак Олександр Володимирович - начальник відділу освіти, молоді та спорту селищної ради.

 

8. Про внесення змін до рішення Любашівської селищної ради від 21 січня 2021 року №149 «Про затвердження Програми підтримки діяльності комунальної установи «Зеленбуд» Любашівської селищної ради на 2021 рік» (додається).   

         9. Про затвердження Програми підтримки діяльності комунальної установи «Зеленбуд» Любашівської селищної ради на 2022 рік (додається).         

  Доповідач: Грабовецька Ольга Миколаївна -  директор комунальної установи Зеленбуд».

 

         10. Про затвердження інвестиційної програми комунального підприємства «Джерело-Комунсервіс» на 2022 рік у сфері централізованого водопостачання.

Доповідач: Овчар Євген Леонідович – директор комунального підприємства «Джерело-Комунсервіс».

 

11. Про затвердження програми з підготовки молоді до проходження строкової військової служби та військової служби за контрактом на  території Любашівської  територіальної громади на 2022 рік.

Доповідач:  Лукіянчук  Олександр Володимирович - начальник четвертого відділу Подільського районного територіального центру підполковник.    

 

 12. Про  передачу на баланс, комунальному некомерційному підприємству «Любашівський центр первинної медико–санітарної допомоги Любашівської селищної ради» житлового будинку.

Доповідач: Вальчук Людмила Іванівна - начальник відділу – головний бухгалтер  відділу бухгалтерського обліку та звітності селищної ради.

 

 

            

Начальник відділу загальної та організаційної

роботи селищної ради                                                                               Гладкий О.М.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь