A A A K K K
для людей із порушенням зору
Любашівська громада
Одеська область, Подільський район

Почесна нагорода до Дня місцевого самоврядування

Дата: 10.12.2021 14:27
Кількість переглядів: 368

10 грудня, з нагоди Дня місцевого самоврядування, в  Одеському академічному театрі музичної комедії ім. М. Водяного відбулося урочисте зібрання,  вручення грамот і нагород та святковий концерт.

З професійним святом представників органів місцевого самоврядування Одеської області вітали представники Одеської обласної державної адміністрації та Одеської обласної ради.

За минулий рік, відзначив голова Одеської ОДА Сергій Гриневецький, область пройшла серйозний етап реформування. Це – створення перших об’єднаних територіальних громад, посадові особи місцевого самоврядування яких взяли на себе високу відповідальність – розвиток своїх територій.

Голова Одеської ОДА висловив подяку всім представникам міського місцевого самоврядування за повсякденну нелегку працю у справі реформування та розвитку нашого регіону.

В рамках святкових урочистостей голова Одеської ОДА Сергій Гриневецький вручив нагороди. Так, за сумлінну працю, вагомий внесок в розвиток соціальної інфраструктури, успішну реалізацію місцевих проектів розвитку і благоустрою територій, високий професіоналізм, активну громадянську позицію та з нагоди Дня місцевого самоврядування Почесною грамотою Одеської обласної ради нагороджено Любашівського селищного голову Павлова Геннадія Анатолійовича.

«Ця почесна нагорода є відзнакою спільної наполегливої роботи всієї команди Любашівської селищної ради, яка працює для підвищення якості жииття людей громади та особливий вклад Троїцького старостату на чолі з Бондаренком Віктором Митрофановичем за благоустрій території», прокоментував Геннадій Павлов після нагородження.

Фото без опису

Фото без описуФото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь