A A A K K K
для людей із порушенням зору
Любашівська громада
Одеська область, Подільський район

Вшанували пам'ять ліквідаторів на Чорнобильській АЕС

Дата: 15.12.2021 10:33
Кількість переглядів: 199

14 грудня в селищі Любашівка, з нагоди Дня вшанування учасників ліквідації наслідків аварії на Чорнобильській АЕС відбувся урочистий мітинг за участі учасників ліквідації аварії на Чорнобильській АЕС, вдів, членів сімей ліквідаторів, представників Любашівської селищної ради, громадськості, мешканців селища.

- "Ми глибоко вдячні всім учасникам ліквідації наслідків найбільшої техногенної катастрофи ХХ століття за те, що 35 років тому, не вагаючись, вступили у боротьбу з невидимим ворогом - радіацією, та врятували Україну і світ від розповзання ядерної хмари. Дякую вам і за те, що й сьогодні ліквідатори активно долучаються до громадського життя, своїм прикладом виховують молоде покоління. Любашівська селищна рада і надалі буде постійно підтримувати та вирішувати проблемні питання ліквідаторів аварії на Чорнобильській АЕС та членів їх сімей" - зазначив у своєму виступі Любашівський селищний голова Геннадій Павлов.

Голова Любашівської громадської організації Всеукраїнської громадської організації інвалідів «Союз Чорнобиль України» Микола Бурлака висловив присутнім ліквідаторам аварії на Чорнобильській АЕС  слова щирої подяки та пошани, також подякував всім працівникам селищної ради за постійну підтримку та розуміння сімей чорнобильців.

Пам’ять загиблих внаслідок аварії на Чорнобильській АЕС вшанували хвилиною мовчання, після чого до пам’ятного знаку ліквідаторам аварії на Чорнобильській АЄС  були покладені живі квіти.

Після покладання квітів ліквідатори-чорнобильці переглянули оновлену виставку "Дзвони Чорнобиля" у Любашівському краєзнавчому музеї, відеоролик-реквієм присвячі тим трагічним подіям, переглянули концерт, а також поспілкувались з Любашівським селищним головою, ліквідатори ділилися своїми проблемами та спільно обговорювали шляхи їх розв’язання.

Низький вам уклін, Герої Чорнобиля!


Фото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь