A A A K K K
для людей із порушенням зору
Любашівська громада
Одеська область, Подільський район

Оголошується проведення конкурсу на кращий соціальний проект/ініціативу.

Дата: 16.12.2021 14:29
Кількість переглядів: 222

ОГОЛОШЕННЯ

      У складних життєвих обставинах складно зорієнтуватися та знайти свій шлях, зробити перший крок для руху в сторону якісних змін і перетворень. Але поруч так багато людей, які змогли знайти в собі внутрішні сили та мають неймовірний життєвий досвід, яким готові поділитися. Ми маємо на меті створити платформу, де були б зібрані найкращі соціальні ініціативи та проекти.

     На виконання Плану заходів на 2021 і 2022 роки з реалізації Національної стратегії із створення безбар’єрного простору в Україні на період до 2030 року, затвердженого розпорядженням Кабінету Міністрів України від 04.08.2021 №883-р, Міністерство соціальної політики України оголошує проведення конкурсу на кращий соціальний проект/ініціативу.

      Метою даного Конкурсу є виявлення найкращих ініціатив та успішних кейсів, реалізованих в громадах на території України фізичними особами, громадськими та релігійними організаціями, впровадження кращих практик врядування на державному рівні й на місцях через принципи прозорості, справедливості,  рівності, гласності, верховенства права та прав людини.

       Запрошуємо до участі шляхом заповнення відповідних аплікаційних форм та до 7 лютого 2022 року надсилання їх на адресу: initiate_msp@ukr.net.

     За результатами поданих даних буде створено єдиний портал ініціатив, успішних кейсів, сформовано базу партнерів та громадських діячів, а також відзначено громаду  з найкращими практиками врядування в соціальній сфері.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь