A A A K K K
для людей із порушенням зору
Любашівська громада
Одеська область, Подільський район

17 грудня під керівництвом Любашівського селищного голови Геннадія Павлова відбулася одинадцята позачергова сесія восьмого скликання Любашівської селищної ради.

Дата: 17.12.2021 12:38
Кількість переглядів: 305

17 грудня під керівництвом Любашівського селищного голови Геннадія Павлова відбулася одинадцята позачергова сесія восьмого скликання Любашівської селищної ради. На сесії був присутній голова Подільської районної державної адміністрації Михайло Лазаренко, радник голови Одеської обласної державної адміністрації Анатолій Артеменко, депутати, працівники апарату селищної ради, старости старостинських округів, громадськість.

Перед початком засідання перед присутніми виступив голова Подільської районної державної адміністрації Михайло Лазаренко, який поінформував громадськість про результати робочої зустрічі представників влади та органів місцевого самоврядування Подільського району з головою Одеської обласної державної адміністрації Сергієм Гриневецьким, яка була проведена напередодні. Відзначив з приємністю, що Любашівська громада серед 91 громади Одеської області зайняла 3 місце в рейтингу оцінювання діяльності щодо соціального, економічного розвитку, наповнення бюджету та надання соціальних послуг. Звичайно, ще є над чим працювати, але завдяки згуртованості керівництва держави в особі Президента України, обласної, районної, місцевої влади, депутатського корпусу, виконавчого корпусу та старостату Любашівської селищної ради протягом року були прийняті ряд виважених рішень на користь мешканців громади.

Очільник району Михайло Лазаренко вручив освітянам Любашівщини сертифікат на нову комп'ютерну техніку для викладачів початкових класів у рамках реалізації національного проєкту "Ноутбук кожному вчителю" придбану за кошти державного бюджету. Зазначив, що даний проєкт реалізується за ініціативи Президента України Володимира Зеленського з метою полегшити педагогам організацію освітнього процесу в умовах дистанційного навчання, осучаснити його відповідно до процесів діджиталізації та цифровізації, а також зробити процес отримання знань більш доступним для здобувачів освіти.

Любашівський селищний голова Геннадій Павлов, який нещодавно отримав обласну нагороду за успішну реалізацію місцевих проектів розвитку і благоустрою територій, відзначив особливий вклад Троїцького старостату за благоустрій території та нагородив Почесною відзнакою Любашівської селищної ради старосту Троїцького старостату Бондаренка Віктора Митрофановича. А також вручив ключі та номерні знаки керівникам комунальних установ селищної ради на новопридбану сучасну дорожньо-будівельну техніку.

Під час сесії було розглянуто ряд питань із різних сфер життєдіяльності громади, які попередньо детально обговорювалися та розглядалися на засіданнях постійних комісій селищної ради.

 

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь