A A A K K K
для людей із порушенням зору
Любашівська громада
Одеська область, Подільський район

Сьогодні відбувся підсумковий форум «Велике будівництво: дороги та мости»

Дата: 28.12.2021 15:03
Кількість переглядів: 186

На Одещині у рамках програми «Велике будівництво» за два роки відновлено понад 380 кілометрів доріг державного значення та завершено довгобуд – міст через Хаджибейський лиман на автомобільній дорозі М-05 Київ – Одеса.

«Перетворення доріг і мостів з міфічних понять на реальні сучасні об’єкти розпочала два роки тому наша команда та програма «Велике будівництво», – зазначив під час форуму Президент України Володимир Зеленський.

Президент наголосив, що кожен третій громадянин вважає будівництво доріг одним із найголовніших досягнень України у 2021 році, а позитивні зміни в інфраструктурі відзначають понад 60% громадян.

«На шляху розбудови сучасної інфраструктури ми маємо на сьогодні підтримку наших партнерів – Європейського Союзу, Світового банку, ЄБРР тощо. А це доказ визнання ефективності нашої роботи, роботи інфраструктурної команди нашої держави й нашої надійності, і це справді визнання якості дорожніх мереж та інфраструктурних проектів, які вже було побудовано за ці два роки», – підкреслив Президент.

У наступному році однією з пріоритетних доріг півдня країни стане дорога М-14 Одеса – Мелітополь – Новоазовськ.

Під час форуму Міністр інфраструктури Олександр Кубраков підкреслив важливість якісного транспортного сполучення між курортними та портовими містами – Одеса, Миколаїв та Херсон.

«Вже всі проєктні вишукування завершені. Ми будемо робити цю дорогу першої категорії. Перші ділянки вже почали будувати у цьому році у Миколаївській області. Я сподіваюся, що у наступному році, ми зробимо великий прорив і південь країни з’єднаємо якісною сучасною дорогою» - підкреслив Міністр інфраструктури Олександр Кубраков.

#Велике_будівництво #Укравтодор

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь