A A A K K K
для людей із порушенням зору
Любашівська громада
Одеська область, Подільський район

Новорічні подарунки для захисників України

Дата: 30.12.2021 13:22
Кількість переглядів: 888

Незабаром Новорічні свята. І вже від самої думки від цього стає радісно на душі, спокійно на серці. Адже в такі дні збирається вся родина. Спілкуються, діляться новинами, веселяться.

А десь там, на Сході нашої країни далеко не затишно і далеко не небезпечно. Там наші хлопці в промерзлих бліндажах гріються біля "буржуйки" і згадують своїх рідних. Сотні й тисячі раз передивляються в телефонах їхні фото. А декому з них не так повезло, якщо так можна сказати. Не обминула їх ворожа куля, не пролетів мимо осколок від снаряду. Хлопці та дівчата попали на лікування в Одеський військовий шпиталь.

Нашим учням, батькам, вчителям властиве почуття милосердя, співчуття, готовність прийти на допомогу іншим. Тому дуже мобільно були зібрані подарунки для військовослужбовців. Це багато фруктів, домашнє печиво, варення, чай, цукерки, теплі шкарпетки. До речі, на протязі цього місяця ми проводили нашу традиційну благодійну акцію "Ниточка тепла для солдата Операції Об'єднаних сил. Зібрали для наших бійців теплі шкарпетки. І ось 26 грудня 2021 року вже в сьомий раз волонтери нашої школи побували у військово - медичному клінічному центрі Південного регіону. Делегація прибула до шпиталю у складі Діда Мороза (Федосєєв Едуард), Снігуроньки (Писарівська Альвіна), Зимоньки - Зими (Дудник Ульяна), шкільного фотографа та звукорежисера Киливник Дарії та керівника волонтерського загону - заступника директора з навчально - виховної роботи Тягай Тетяни Василівни.

Надзвичайно хвилююча була зустріч. Це був вихідний - неділя. І на лікуванні залишились тільки ті, які були далеко від рідної домівки і ті бійці, які були з важкими пораненнями. Тому наші захисники дуже зраділи новорічному візиту троїчан. Знайомились, спілкувались, розповідали, де проходять службу, як отримали поранення. Особливо нас вразила палата з зовсім молоденькими дівчатками - військовослужбовцями.

Талановита письменниця Світлана Алексієвич писала: "У війни не жіноче обличчя" Але коли ми побачили на ліжках молодих, тендітних, вродливих жінок з важкими травмами, то хотілось заперечити цей відомий вислів. Їм би бігати на побачення. чи готуватись з коханими до зустрічі Нового року, а вони довго і важко лікуються від поранень.які отримали, захищаючи рідний край.

Привітали школярі і медичний персонал прийомного відділення, лікарів та медичних сестер травматології та хірургії. Вручили їм вітальну листівку, солодощі та запросили до новорічного таночка. Вже в котрий раз нам допомагає з поїздкою в місто Одесу, до військового шпиталю троїчанин. людина з активною громадянською позицією, з високим почуттям патріотизму, приватний підприємець Бондаренко Станіслав Іванович. Велика йому вдячність від учнів, батьків, вчителів.

Наш візит у шпиталь супроводжувала упроводжувала В. о. начальника групи морально - психологічного забезпечення лейтенант Оверчук Інна В'ячеславівна. Я впевнена, що світ врятує від жорстокості, байдужості, черствості саме почуття милосердя та великої любові до людей і Батьківщини.

Троїцький опорний заклад

http://<iframe src="https://www.facebook.com/plugins/video.php?height=316&href=https%3A%2F%2Fwww.facebook.com%2F1068200206650412%2Fvideos%2F947378506142635%2F&show_text=false&width=560&t=0" width="560" height="316" style="border:none;overflow:hidden" scrolling="no" frameborder="0" allowfullscreen="true" allow="autoplay; clipboard-write; encrypted-media; picture-in-picture; web-share" allowFullScreen="true"></iframe>


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь