A A A K K K
для людей із порушенням зору
Любашівська громада
Одеська область, Подільський район

Порядок денний пленарного засідання позачергової дванадцятої сесії Любашівської  селищної  ради VІІІ скликання 11 лютого 2022 року

Дата: 28.01.2022 11:29
Кількість переглядів: 320

Порядок денний пленарного засідання позачергової дванадцятої сесії Любашівської  селищної  ради VІІІ скликання 11 лютого 2022 року

 

1. Про умови  оплати праці  Любашівського селищного голови.

2. Про умови  оплати праці заступника  голови з питань діяльності виконавчих органів.

3. Про внесення змін та доповнень до рішення Любашівської селищної ради від                 17 грудня 2020року № 16 «Про затвердження структури та загальної чисельності апарату Любашівської селищної ради,  апарату виконавчого комітету селищної ради та  виконавчих органів селищної ради».

4. Про звіт Любашівської селищної ради щодо виконання селищного бюджету  за            12 місяців 2021 року.

        5. Про внесення змін та доповнень до рішення Любашівської селищної ради від 16.11.2021року № 3643 «Про бюджет Любашівської селищної територіальної громади на 2022 рік»

         Доповідач: Вітвіцька Олена Леонідівна -  начальник  фінансового  управління  селищної ради. 

 

         6. Про присвоєння рангу посадової особи місцевого самоврядування заступнику селищного голови з питань діяльності виконавчих органів Пенчеву О.С.

Доповідач: Мокряк Людмила Миколаївна – секретар селищної ради.

 

         7. Про звіт директора комунальної установи «Зеленбуд» Любашівської селищної ради про роботу  установи та використання коштів фінансової  підтримки  за 2021 рік.

         8.  Про виконання програми підтримки діяльності комунальної установи «Зеленбуд» Любашівської селищної ради на 2021 рік».

  Доповідач: Грабовецька Ольга Миколаївна - директор комунальної установи Зеленбуд» селищної ради.

         9. Про звіт директора комунального підприємства «Джерело-Комунсервіс» про діяльність підприємства та використання коштів фінансової підтримки за 2021 рік.

Доповідач: Овчар Євген Леонідович – директор комунального підприємства «Джерело-Комунсервіс».

 

         10.  Про звіт начальника комунального підприємства «Бюро технічної інвентаризації Любашівської селищної ради» за 2021 рік.

Доповідач: Соколюк Людмила Іванівна - начальник комунального підприємства «Бюро технічної інвентаризації Любашівської селищної ради».

 

         11. Про внесення змін до рішення Любашівської селищної рада від 31 березня 2021 року № 353 «Про затвердження переліків першого та другого типу об’єктів оренди комунальної власності Любашівської територіальної громади та наміри передати майно в оренду».

         12. Про внесення змін до рішення Любашівської селищної ради від 31 березня                 2021 року № 352 «Про затвердження переліку об’єктів нерухомого майна комунальної власності Любашівської територіальної громади».

         13. Про затвердження  Програми поводження з твердими побутовими відходами  Любашівської селищної територіальної громади на 2022-2025 роки.

Доповідач: Авдулова Альона Петрівна  - начальник відділу містобудування, архітектури та житлово-комунального господарства селищної ради.

 

14. Про затвердження штатного розпису комунальної установи «Центр надання соціальних послуг» Любашівської селищної ради на 2022 рік.

15. Про внесення змін до положення про управління «Центр надання адміністративних послуг» Любашівської селищної ради, затвердженого рішенням Любашівської селищної ради від 17.12.2020 року №27 (в редакції  рішення селищної ради від 31.03.2021 р. № 3357).

Доповідач: Заміхановська Ірина Василівна – начальник Управління «Центр надання адміністративних послуг» селищної ради.

 

16. Про оголошення конкурсу на заміщення вакатних  посад генерального директора комунального   некомерційного підприємства «Любашівська   багатопрофільна лікарня інтенсивного лікування»   Любашівської селищної  ради, головного лікаря   комунального некомерційного підприємства  «Любашівський центр первинної медико-санітарної  допомоги Любашівської селищної ради»  та персонального складу конкурсної комісії.

      Доповідач: Михайлов Дмитро Васильович- начальник відділу охорони здоров’я  селищної ради .

 

17. Про виконання Програми розвитку первинної медико-санітарної допомоги Любашівської селищної ради  за 2021 рік.

18. Про затвердження Програми розвитку комунального некомерційного підприємства «Любашівський центр первинної медико-санітарної допомоги Любашівської селищної ради» на 2022 - 2023 роки.

Доповідач: Ратушняк Григорій Павлович - В.о. головного лікаря  комунального некомерційного підприємства «Любашівський центр первинної  медико-санітарної допомоги  Любашівської селищної ради»                                                              

 

 

         19. Про надання згоди на безоплатне прийняття ноутбуків зі спільної власності територіальних громад сіл, селищ, міст Одеської області до комунальної власності Любашівської селищної територіальної громади.

         20. Про затвердження плану трансформації ефективної мережі закладів освіти Любашівської селищної територіальної громади на 2022 рік.

21. Про виконання Програми «Організація харчування дітей у закладах освіти Любашівської селищної територіальної громади на 2021 рік».

22. Про виконання Програми «Відпочинок та оздоровлення дітей на 2021 рік на території Любашівської селищної територіальної громади.

23. Про утворення дошкільного структурного підрозділу на базі Новокарбівської філії Троїцького опорного закладу загальної середньої освіти Любашівської селищної ради Одеської області

Доповідач: Байрак Олександр Володимирович - начальник відділу освіти, молоді та спорту селищної ради.

 

24.Про виконання програми соціального захисту населення Любашівської селищної об’єднаної територіальної громади на 2019-2021роки.

Доповідач: Чолак Світлана Леонідівна – заступник начальника-начальник відділу з питань соціального захисту населення Управління «Центр надання адміністративних послуг» селищної ради.

 

         25. Про виконання Програми культурно-масових заходів  в Любашівській селищній  ОТГ на 2019-2021 роки.

         26. Про затвердження Програми культурно-масових заходів  в Любашівській селищній  територіальній громаді на 2022-2024 роки.

Доповідач: Яремчук Василь Васильович – директор КЗ «Центр культури і дозвілля Любашівської селищної ради.

 

         27. Про оптимізацію мережі закладів культури місцевого рівня Любашівської селищної ради.

         28. Про затвердження базової мережі закладів культури місцевого рівня Любашівської селищної ради.

Доповідач: Крячик Анатолій Анатолійович – начальник відділу культури і туризму селищної ради.

 

         29. Про затвердження Програми зміцнення законності, безпеки та порядку на території Любашівської селищної територіальної громади Подільського району Одеської області «Безпечна Любашівщина» на 2022 рік.

Доповідач: Яковенко Олена Володимирівна - начальник відділу перспективного  розвитку   і  сільського  господарства селищної ради.

 

         30. Про затвердження Програми цивільного захисту, техногенної та пожежної безпеки Любашівської     селищної   територіальної  громади   на   2022 рік.

         31. Про виконання Програми цивільного захисту, техногенної та пожежної безпеки Любашівської  селищної   територіальної  громади  на  2021 рік.

Доповідач: Черешньовський Дмитро Вікторович  - начальник 28-ДПРЧ-ДПРЗ ГУ ДСНС України в Одеській області підполковник служби цивільного захисту.

 

         32. Про виконання програми «Надання безоплатної правової допомоги населенню Любашівської селищної об’єднаної громади   на 2019-2021 роки».

         33. Про затвердження програми «Надання безоплатної правової допомоги населенню Любашівської селищної територіальної громади   на 2022-2025 роки».

Доповідач: Жмурко Світлана Леонідівна - начальник відділу «Любашівське бюро правової допомоги» Подільського МЦ НБВПД .                                                       

 

34.  Про безоплатну передачу основних засобів на баланс Комунальному закладу «Центр культури і дозвілля Любашівської селищної ради» 27 автобусів.

35. Про безоплатну передачу об’єктів на баланс Відділу освіти, молоді та спорту Любашівської селищної ради.

36. Про безоплатну передачу автобуса FORD TRANSIT в оперативне управління КУ «Територіальний Центр соціального обслуговування та надання соціальних послуг» Любашівської селищної ради.

Доповідач: Вальчук Людмила Іванівна - начальник відділу – головний бухгалтер  відділу бухгалтерського обліку та звітності селищної ради.

 

37. Про внесення змін до рішення Любашівської селищної ради від 16 листопада 2021 року № 3648 «Про затвердження плану діяльності Любашівської селищної ради з підготовки проєктів регуляторних актів на 2022 рік».

38. Звіт селищного голови про здійснення державної регуляторної політики виконавчим апаратом Любашівської селищної ради за 2021 рік.

Доповідач: Довганюк Валентина Василівна – начальник відділу правового забезпечення, зв’язків з правоохоронними органами, цивільного захисту, оборонної та мобілізаційної роботи селищної ради.

39. Земельні питання.

Доповідач: Дехтяренко Оксана Олександрівна –  начальник відділу земельних відносин та навколишнього середовища селищної ради.

40. Різне.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь