A A A K K K
для людей із порушенням зору
Любашівська громада
Одеська область, Подільський район

О Г О Л О Ш Е Н Н Я

Дата: 15.02.2022 11:39
Кількість переглядів: 239

Відповідно до рішення ХІІ сесії Любашівської селищної ради VIII скликання від 11 лютого 2022 р. № 4345 «Про оголошення конкурсу на зайняття вакатних посад генерального директора комунального некомерційного підприємства «Любашівська багатопрофільна лікарня інтенсивного лікування» Любашівської селищної  ради, головного лікаря комунального некомерційного підприємства   «Любашівський центр первинної медико-санітарної  допомоги Любашівської селищної ради» та персонального складу конкурсної комісії», п.27 та п.28 Порядку проведення конкурсу на зайняття посади керівника державного, комунального закладу охорони здоров’я, затвердженого Постановою Кабінету Міністрів України від 27 грудня 2017 р. №1094 (далі – Порядок до постанови №1094),  оголошується конкурс на зайняття вакатної посади генерального директора комунального некомерційного підприємства «Любашівська багатопрофільна лікарня інтенсивного лікування» Любашівської селищної  ради.

Юридичне та фактичне місцезнаходження комунального некомерційного підприємства «Любашівська багатопрофільна лікарня інтенсивного лікування» Любашівської селищної  ради (далі – КНП Любашівська  БЛІЛ) - 66502, смт. Любашівка вул. Софіївська, 47.

Основні напрями діяльності: КНП Любашівська БЛІЛ є лікарняним (амбулаторним) закладом охорони здоров’я – комунальним унітарним некомерційним підприємством, що надає послуги вторинної (спеціалізованої) медичної допомоги та забезпечує медичне обслуговуванням населення Любашівської селищної територіальної громади та інших територіальних громад. Також,  вживає заходи з профілактики захворювань населення та підтримання громадського здоров’я в порядку та на умовах, встановлених законодавством України та Статутом закладу.

Фінансове забезпечення діяльності КНП Любашівська БЛІЛ, відповідно укладеного договору за 17-ма пакетами Національної служби здоров’я України на 2022 рік,  становить 48348,20 тис. гривень.

Згідно умов контракту оплата праці керівника становить 38720,0 грн. на місяць.

Документи для участі в конкурсі на зайняття вакантної посади генерального директора КНП Любашівська БЛІЛ приймаються з 15.02.2022 року по 01.03.2022 року включно, за адресою: 66502, Одеська область, Подільський район, смт. Любашівка, вул..Софіївська,97, Любашівська селищна рада, голові конкурсної комісії з проведення конкурсу на зайняття вакантних посад керівників підприємств сфери охорони здоров’я.

Засідання конкурсної комісії з розгляду заяв претендентів і доданих до них документів та проведення конкурсу буде проводитись з 02.03.2022 року по 16.03.2022 року в залі засідання Любашівської селищної ради за адресою: смт. Любашівка, віл. Софіївська, 97.

Для довідок - номер телефону 2-15-75, адреса електронної пошти VOZ.lub@ukr.net.

Для участі в конкурсі особа особисто або  надсилає поштою конкурсній комісії у визначений в оголошенні строк такі документи відповідно до п.28 Порядку до постанови №1094:

  1. копію паспорта громадянина України;
  2. письмову заяву про участь у конкурсі із зазначенням основних мотивів для зайняття посади за формою згідно з додатком 1 Порядку до постанови №1094;
  3. резюме у довільній формі;
  4. автобіографію (у випадках визначених законодавством);
  5. копію (копії) документа (документів) про освіту, науковий ступінь, вчене звання, кваліфікаційну категорію, підвищення кваліфікації, які підтверджують відповідність претендента кваліфікаційним вимогам до керівника закладу охорони здоров’я, а також копію трудової книжки або інших документів, що підтверджують досвід роботи;
  6. згоду на обробку персональних даних згідно з додатком 2 Порядку до постанови №1094;
  7. конкурсну пропозицію обсягом не більше 15 сторінок друкованого тексту в паперовій та електроній формі;
  8. довідку МВС про відсутність судимості;
  9. медичні довідки про стан здоров’я, щодо перебування особи на обліку у психоневрологічному та наркотичному закладі охорони здоров’я, за формами, затвердженими МОЗ;
  10. попередження стосовно встановлених Законом України «Про запобігання корупції» вимог та обмежень, підписане претендентом на посаду, за формою згідно з додатком 3 Порядку до постанови №1094;
  11. заяву про відсутність у діях особи конфлікту інтересів згідно із додатком 4 Порядку до постанови №1094;
  12. підтвердження подання декларації особи, уповноваженої на виконання функцій держави або місцевого самоврядування, за минулий рік (відповідно до абзацу першого частини третьої статті 45 Закону України «Про запобігання корупції»)

Документи, крім заяви про участь у конкурсі, подаються в запечатаному вигляді.

         Особа, яка виявила бажання взяти участь у конкурсі, може подавати додаткові документи стосовно досвіду роботи, професійної компетенції і репутації (характеристики, рекомендації, наукові публікації та інші).

         Відповідальність за достовірність поданих документів несе претендент.

 

        

 

     


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь