A A A K K K
для людей із порушенням зору
Любашівська громада
Одеська область, Подільський район

Про умови оплати праці Любашівського селищного голови

Дата: 21.02.2022 16:16
Кількість переглядів: 375

РІШЕННЯ

 

___ _______20__р.                                                                                 №__________

 

 

 

  Про умови  оплати праці

  Любашівського селищного голови

 

         Відповідно до пункту 5 частини 1 статті 26 Закону України «Про місцеве самоврядування в  Україні», статті 21 Закону України «Про службу в органах місцевого самоврядування», постанови Кабінету Міністрів України від 09 березня 2006 року №268 «Про упорядкування структури та умов оплати праці працівників апарату органів виконавчої влади, органів прокуратури, суддів та інших органів», Любашівська селищна рада

 

ВИРІШИЛА:

 

  1. Визначити умови оплати праці Любашівського  селищного голови Павлова Геннадія Анатолійовича відповідно до постанови  Кабінету Міністрів України від 09 березня 2006 року №268 «Про упорядкування структури та умов оплати праці працівників апарату органів виконавчої влади, органів прокуратури, суддів та інших органів» в межах затверджених видатків на оплату праці працівників Любашівської селищної ради.
  2. Встановити  Любашівському селищному голові Павлову Геннадію Анатолійовичу :
    1. Посадовий оклад та надбавку за сьомий ранг посадової особи місцевого самоврядування в розмірі,  визначеному додатками 50 та 57 постанови  Кабінету Міністрів України від 09 березня 2006 року №268 «Про упорядкування структури та умов оплати праці працівників апарату органів виконавчої влади, органів прокуратури, суддів та інших органів».
    2. Надбавку за вислугу років в розмірі 40  відсотків від посадового окладу з урахуванням надбавки за ранг. На час обрання на посаду стаж служби Павлова Геннадія Анатолійовича , що зараховується до служби в органах місцевого самоврядування , складає 31 рік 5 місяців 10 днів.
    3. Надбавку за виконання особливо важливої роботи в розмірі 50 відсотків посадового окладу  з урахуванням  надбавки за ранг та надбавки за вислугу років.

 

 

 

  1. Здійснювати преміювання відповідно до особистого вкладу в загальні результати роботи, а також до державних, професійних та ювілейних дат Любашівському селищному голові Павлову Геннадію Анатолійовичу :
    1. щомісячну премію в розмірі 100 відсотків посадового окладу  з урахуванням  надбавки за ранг, надбавки за вислугу років та  надбавки за виконання особливо важливої роботи.
  2. Щорічну матеріальну допомогу на оздоровлення при наданні щорічної основної оплачувальної відпустки та допомогу для вирішення соціально-побутових питань в розмірі, що не перевищує середньомісячної заробітної плати.
  3. Виплату надбавок, здійснення преміювання проводити щомісячно у межах затверджених селищною радою видатків на оплату праці.
  4. Вважати таким, що з 01.02.2022 року втрачає чинність рішення рішення Любашівської селищної ради від 17.12.2021 року № 17  «Про умови оплати праці Любашівського селищного голови».

 7.  Контроль за виконанням рішення покласти на постійну комісію з питань планування фінансів, бюджету та соціально-економічного розвитку.

 

Селищний голова                                                                             Геннадій ПАВЛОВ

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь