A A A K K K
для людей із порушенням зору
Любашівська громада
Одеська область, Подільський район

Колегія Одеської ОДА

Дата: 22.02.2022 14:29
Кількість переглядів: 285

22.02.2022 року голова Подільської районної державної адміністрації Михайло Лазаренко спільно з керівниками органів місцевого самоврядування Подільського району взяли участь у засіданні колегії Одеської обласної державної адміністрації в режимі відеоконференції.

В ході роботи було розглянуто та прийнято рішення по наступним питанням:

1. Про стан та перспективні питання подальшого розвитку агропромислового комплексу області. Доповідала: Стоянова Алла Андріївнадиректор Департаменту аграрної політики, продовольства та земельних відносин Одеської обласної державної адміністрації.

2. Про погашення заборгованості з виплати заробітної плати на підприємствах області, стан підвищення рівня заробітної плати та легалізації зайнятості населення у територіальних громадах області. З доповіддю виступив: Радулов Дмитро Дмитровичдиректор Департаменту економічної політики та стратегічного планування облдержадміністрації.

Крім того, було заслухано інформацію голів районних державних адміністрацій щодо оформлення правовстановлюючих документів на земельні ділянки уздовж державного кордону шириною 30-50 метрів (на виконання рішення Ради національної безпеки і оборони України від 30.07.2021 року «По окремі питання реалізації державної політики у сфері захисту державного кордону», введеного в дію Указом Президента України від 18.08.2021 року 367/2021).

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь