A A A K K K
для людей із порушенням зору
Любашівська громада
Одеська область, Подільський район

Щойно відбулось засідання оперативного штабу під головуванням начальника Одеської обласної воєнної адміністрації Сергія Гриневецького.

Дата: 25.02.2022 10:49
Кількість переглядів: 154

Одеська обласна воєнна адміністрація продовжує забезпечувати роботу об’єктів критичної інфраструктури.

За інформацією директора Департаменту економічної політики та стратегічного планування Дмитра Радулова супермаркети міста працюють в стабільному режимі. Проблем з постачанням основаних продуктів харчування та паливно-мастильних матеріалів – не має. В той же час, великі промислові підприємства, які працюють на території Одеси, на період воєнного часу та з урахуванням встановлення комендантської години – призупиняють виробництво.

Одеська залізниця, на території області, працює за графіком. Єдине що повідомляють в «Укрзалізниці» - Молдова тимчасово призупиняє залізничне сполучення з Україною. Зокрема, відсьогодні скасовано курсування поїзду Одеса - Кишинів - Одеса.

В штатному режимі працюють підприємства водо- та енергозабезпечення.

Як доповів начальник головного управління ДСНС в Одеській області Вадим Шулюк підрозділи працюють у посиленому двохзмінному режимі, оперативний штаб та мобільної оперативна група працюють в цілодобовому режимі чергування.

«Рятувальниками здійснено 33 виїзди – 7 з яких повідомлення про вибухи» - повідомив Вадим Шулюк.

За інформацією начальника управління Національної поліції в Одеській області Миколи Семенишина станом на 07:00 25 лютого 2022 року до підрозділів поліції Одеської області надійшло 270 повідомлень про вибухи, підпали та замінування. За результатами проведення перевірок по вказаним повідомленням підтверджено 7 фактів.

За частиною 3 110 КК України (посягання на територіальну цілісність і недоторканість України) з яких 5 внесено до ЕРДР. Окрім цього зафіксовано один розбійний напад - невідомий увірвався на АЗС і забрав у касира 3000 гривень.

Представники військово комісаріату доповіли про хід загальної мобілізації в місті та області.

Начальник Одеської обласної воєнної адміністрації Сергій Гриневецький вкотре закликав активніше долучитися усіх небайдужих до територіальної оборони, особливо в районах області.

Під час комендантської години в Одеській області було відносно спокійно, але військові фіксували окремі випадки прольотів гелікоптерів та декількох повітряних літальних апаратів (дронів) вздовж кордонів області.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь