A A A K K K
для людей із порушенням зору
Любашівська громада
Одеська область, Подільський район

28.02.2022 року голова Подільської районної військової адміністрації Михайло Лазаренко провів чергове засідання районного оперативного штабу.

Дата: 28.02.2022 09:43
Кількість переглядів: 171

28.02.2022 року голова Подільської районної військової адміністрації Михайло Лазаренко провів чергове засідання районного оперативного штабу.

Ситуація продовжує залишатись стабільною та контрольованою.

Керівники силових структур та правоохоронних органів доповіли про обстановку на території району.

За минулу добу порушень Державного кордону, провокацій, обстрілів, вибухів на території Подільського району не зафіксовано.

В ході засідання штабу голова Подільської районної військової адміністрації вказав всім присутнім на неприпустимість в сучасних умовах політичної реклами та агітації, самопіару політичних осіб на фактах надання допомоги армії та іншим збройним формуванням. Він зазначив, що працівники органів влади, місцевого самоврядування, громадські діячі та активісти, якщо вони є справжніми патріотами України, навпаки повинні заспокоювати місцеве населення, попереджати панічні настрої та хаос, роз’яснювати стан справ в державі, області та районі згідно офіційних джерел інформації, не розповсюджувати плітки та недостовірні дані.

Всі структури працюють в штатному режимі.

З керівниками силових структур, органів влади, місцевого самоврядування Михайло Лазаренко обговорив ряд нагальних питань, що потребують найскорішого вирішення.

Особливу увагу приділили питанню налагодження взаємодії між різними структурами, обговорено та прийнято доцільні рішення щодо координації заходів та узгодженості дій, особливо, під час комендантської години.

Також, очільник району підняв питання встановлення нових блок-постів на території району, дооблаштування раніше збудованих. Михайло Лазаренко надав доручення щодо найскорішого визначення єдиного алгоритму функціонування блок-постів, їх завдань, дій за зміною обстановки, порядку пропуску громадян тощо.

Крім того, прийняті рішення по питанням реагування на заяви та звернення громадян, доукомплектування та дооблаштування батальйону територіальної оборони, забезпечення питною та технічною водою, медичними аптечками.

Михайло Лазаренко прийняв рішення про створення єдиного центру допомоги військовим структурам з метою усунення розрізнених дій щодо прийняття благодійних надходжень від фізичних та юридичних осіб.

Продовжується мобілізація до Збройних сил України.

Звертаємось до жителів Подільшини: не панікуйте, зберігайте спокій, не використовуйте та не розповсюджуйте неперевірену інформацію! Користуйтесь лише офіційними джерелами інформації!

Телефон гарячої лінії при РВА (РДА): (04862) 2-38-00

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь