A A A K K K
для людей із порушенням зору
Любашівська громада
Одеська область, Подільський район

Оперативна інформація

Дата: 01.03.2022 10:54
Кількість переглядів: 180

Шановна Любашівська громадо, доброго ранку!

 Протягом минулої доби надзвичайних подій не відбулось, все спокійно, ситуація знаходиться під контролем.

Щойно завершилось засідання оперативного штабу під моїм керівництвом спільно з військовим комісаром четвертого відділу Подільського районного територіального центру комплектування та соціальної підтримки для координації дій всіх служб, установ, організацій та громадян в умовах воєнного стану.

За оперативною інформацією, війська противника здійснювали наступи на міста Маріуполь та Харків, але отримали з боку українських військ нищівну відсіч, деморалізовані, без їжі та пального, їх відловлюють. Українська та російська делегації, які зустрілися в районі українсько-білоруського кордону, провели перший раунд переговорів для якнайшвидшого припинення вогню і бойових дій.

В громаді чергують патрулі громадського формування, працюють пункти збору продуктів та необхідних речей, облаштовуються блок-пости та пункти територіальної оборони.

Працюють аптеки, продовольчі та інші магазини, продуктами харчування, хлібом населення забезпечене. Належним чином працюють всі служби, втому числі - комунальні.

Не забуваємо і про літніх людей, багатодітні сім'ї, наших ветеранів і пенсіонерів, яким надаємо продуктову та іншу допомогу.

Відповідно до Закону України "Про правовий режим воєнного стану" Любашівський селищний голова не має повноважень роздавати зброю чи організовувати військові формування, відповідно до законодавства всі командні функції та повноваження передані  Подільській військовій адміністрації. Військові забезпечують правопорядок самостійно або із залученням органів виконавчої влади або місцевого самоврядування. Якщо в регіоні починаються активні бойові дії, то влада повністю перекладається на військове командування і військові адміністрації.

Нагадуємо для жителів громади, що в умовах воєнного стану діє комендантська година з 1900 до 06.00 год., тому ви повинні завжди мати при собі документ (паспорт) що засвідчує особу. А також не пересуватися транспортом в заборонений час.

Шановні громадяни, просимо зберігати спокій, не допускати паніки.

Всім миру та здоров’я!

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь