A A A K K K
для людей із порушенням зору
Любашівська громада
Одеська область, Подільський район

Звернення Любашівського селищного голови Геннадія Павлова від 02 березня 2022 року

Дата: 02.03.2022 10:39
Кількість переглядів: 374

Шановна Любашівська громадо, доброго ранку!

 Протягом минулої доби надзвичайних подій не відбулось, все спокійно, ситуація знаходиться під контролем.

Вчора ввечері,  під моїм керівництвом спільно з військовим комісаром четвертого відділу Подільського районного територіального центру комплектування та соціальної підтримки та начальником поліції проведено оперативну нараду зі старостами старостинських округів та керівниками установ, організацій громади щодо координації дій всіх служб, установ, організацій та громадян в умовах воєнного стану, а також  подальших дій, направлених на забезпечення громадського порядку та спокою на території Любашівської громади.

Військовий комісар подякував всім любашівчанам за виявлену самосвідомість під час мобілізації: йдуть добровільно захищати Україну більшість: і літні, і молоді, хворі і ті що мають дітей. Але є й здорові та ті що могли б принести користь боронячи державу, але вони ховаються по хатах, деякі випивають та потім ці так звані "патріоти" ходять селами підбурюючи інших до зброї. З такими треба боротися, щоб не було біди та негайно повідомляти поліцію, старост, або керівництво Любашівської селищної ради.

Начальник поліції запевнив, що поліція завжди на зв'язку зі старостами, Любашівським селищним головою та по можливості, завжди буде реагувати та здійснювати перевірки підозрілих осіб. Тільки разом, об'єднавши всі зусилля та вчасно реагуючи можливо, в умовах воєнного стану, забезпечити організовану роботу щодо захисту України та дотримання громадського порядку на місцях.

Всім старостам віддано наказ на своїх територіях організувати роботу щодо охорони  громадського порядку, тісно співпрацювати з поліцією та ДСНС в напрямку виявлення підозрілих осіб чи транспорту, мобілізаційних заходів. Також продовжувати роботу з населенням щодо збору продуктів, коштів та інших речей необхідних військовим, щодо облаштування захисних споруд чи укриттів, щодо заборони продажу алкогольних напоїв в умовах воєнного стану та за потреби надавати необхідну допомогу людям похилого віку, інвалідам та тим, хто дійсно потребує.

Прошу всіх зберігати спокій і не допускати паніки!

А ми працюємо далі - у штатному режимі.

 

Любашівський селищний голова                                         Геннадій Павлов

 

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь