A A A K K K
для людей із порушенням зору
Любашівська громада
Одеська область, Подільський район

Щоденне інформування жителів Любашівської громади під час воєнного стану станом на 03 березня 2022 року

Дата: 04.03.2022 09:37
Кількість переглядів: 217

Щоденне інформування жителів Любашівської громади під час воєнного стану

Шановна Любашівська громадо!

Ситуація в Україні складна, але контрольована. Ворог здійснював наступи в напрямах центральних, південних міст України. Але наші доблесні українські військові відбили всі атаки та додали нам впевненості, що ми разом вистоїмо. А для цього потрібно і продуктивно попрацювати в тилу, кожен може принести користь добрими справами, коштами, ресурсами, медичною та іншою домомогою.

Протягом минулої доби на території Любашівської громади надзвичайних подій не відбулось, все спокійно, ситуація знаходиться під контролем.

Правоохоронні органи, ДСНС, військовий комісаріат, рота охорони, громадське формування мисливців працюють злагоджено та відповідно до покладених на них обов'язків.

Дуже велике прохання до жителів громади, взагалі при спілкуванні один з одним у соціальних мережах, по телефону та інших телефонних додатках, не писати про пересування військової техніки та не фотографувати і не надсилати, не викладати фото. Цим ви наражаєте на небезпеку та бомбардування не тільки українських військових, а й себе особисто. Зрозумійте, в країні ВІЙНА, телефони та інші гаджети прослуховуються не тільки українськими спецслужбами в цілях безпеки, а й ворогами. Тому тільки викладете в інтернет-мережу таку інформацію чи фото чекайте прильоту ракети у себе на подвір'ї чи у сусіда. Особливо доведіть цю інформацію до свідомості ваших дітей та молоді, які з необережності наражають себе та оточуючих на небезпеку.

І не забувайте, що під час військового стану відомості про місцезнаходження військової техніки, озброєння, майна та особового складу може розраховуватись як зрада та карається рострілом!

Державна служба спеціального зв'язку та захисту інформації України надає інформацію про так звані мітки окупантів, от якщо побачите техніку з такими ознаками потрібно повідомити поліцію, зняти на відео, сфотографувати та викласти у соцмережі під хештегом #війна_проти_україни#

Зазначається, що російська техніка має темно-зелене та болотне забарвлення, іноді – триколірне. Українська техніка має забарвлення у вигляді "пікселю" або темно-зелений колір, близький до оливкового (на фото).

Техніка окупантів має додаткові ознаки, які вказують на напрям руху:

Косу лінію на кузові – на Херсон.

Мітка Z на кузові — наступ на Харків, також на цьому напрямку помічена Росгвардія (кадирівці). Нині така техніка з-під Сум їде на Київ.

Трикутник – для підрозділів на Слов'янськ та Краматорськ.

Коло – для мобільного резерву.

І дуже велике прохання дотримуватись комендатського часу, не виходьте з 19.00 до 06.00 год. з дому, не пересувайтесь автомобілем. На жаль вже є випадок в нашому районі, коли на блокпосту розстріляли машину , добре що обійшлося без жертв. Бо п'яний чоловік з жінкою та дитиною хотів кудись терміново доїхати у своїх справах після комендантської години.

Нагадую, довіряйте інформації з офіційних джерел. Зберігаймо єдність і віримо в сили нашої армії та держави

Прошу всіх зберігати спокій і не допускати паніки!

А ми працюємо далі - у штатному режимі.

Любашівський селищний голова Геннадій Павлов


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь