A A A K K K
для людей із порушенням зору
Любашівська громада
Одеська область, Подільський район

Про результати конкурсу

Дата: 07.03.2022 10:24
Кількість переглядів: 173

Відповідно до рішення ХІІ сесії Любашівської селищної ради VIII скликання від 11 лютого 2022 р. № 4345 «Про оголошення конкурсу на зайняття вакатних посад генерального директора комунального некомерційного підприємства «Любашівська багатопрофільна лікарня інтенсивного лікування» Любашівської селищної  ради, головного лікаря комунального некомерційного підприємства   «Любашівський центр первинної медико-санітарної  допомоги Любашівської селищної ради» та персонального складу конкурсної комісії», п.27 та п.28 Порядку проведення конкурсу на зайняття посади керівника державного, комунального закладу охорони здоров’я, затвердженого Постановою Кабінету Міністрів України від 27 грудня 2017р. №1094,  було оголошено конкурс на зайняття вакатних посад генерального директора комунального некомерційного підприємства «Любашівська багатопрофільна лікарня інтенсивного лікування» Любашівської селищної  ради та головного лікаря комунального некомерційного підприємства «Любашівський центр первинної медико-санітарної  допомоги Любашівської селищної ради».

          Для участі в конкурсі отримано документи від двох претендентів, але по однієї кандидатури на посаду.

          За результатами засідання конкурсної комісії прийнято рішення допустити до участі в конкурсі двох претендентів (одна кандидатура на посаду).

Конкурс проведено 04.03.2022 року в залі засідання Любашівської селищної ради за адресою: смт. Любашівка, віл. Софіївська, 97. За результатами проведених співбесід, конкурсною комісією прийнято рішення, що обидва претендента (одна кандидатура на посаду) відповідають встановленим вимогам і є переможцями конкурсу, на яких буде внесено подання голові Любашівської селищної ради про призначення на посаду та укладання котрактів, а саме: на посаду генерального директора комунального некомерційного підприємства «Любашівська багатопрофільна лікарня інтенсивного лікування» Любашівської селищної  ради – Фоміна Дмитра Анатолійовича та на посаду головного лікаря комунального некомерційного підприємства «Любашівський центр первинної медико-санітарної  допомоги Любашівської селищної ради» - Ратушняка Григорія Павловича.

 

                   

 

 

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь