A A A K K K
для людей із порушенням зору
Любашівська громада
Одеська область, Подільський район

Участь у засіданні колегії Одеської обласної військової адміністрації під керівництвом Максима Марченка в режимі відеоконференції.

Дата: 15.03.2022 08:52
Кількість переглядів: 180

14.03.2022 року начальник Подільської районної військової адміністрації Михайло Лазаренко спільно з керівниками органів місцевого самоврядування Подільського району, поліції, комендатури взяли участь у засіданні колегії Одеської обласної військової адміністрації під керівництвом Максима Марченка в режимі відеоконференції.

В ході роботи було розглянуто та прийнято рішення по наступним питанням:

1. Про організацію освітньої діяльності в Одеській області на період воєнного стану. Доповідав: Лончак Олександр Анатолійович – директор Департаменту освіти і науки Одеської обласної військової адміністрації.

2. Про стан підготовки до проведення весняно-польових робіт в Одеській області в період воєнного стану. Доповідала: Стоянова Алла Андріївна – директор Департаменту аграрної політики, продовольства та земельних відносин Одеської обласної державної адміністрації.

3. Про налагодження системи комунікації та взаємодії з питань роботи координаційного гуманітарного штабу при Одеській обласній військовій адміністрації. З доповіддю виступив – Антіпов Дмитро Ігорович, начальник координаційного гуманітарного штабу.

4. Про виконання місцевих бюджетів та виплати заробітної плати у період воєнного стану. Доповідала: Зінченко Марина Анатоліївна - директор Департаменту фінансів Одеської ОВА.

5. Про забезпечення надання соціальних послуг та здійснення соціальних виплат у період воєнного стану. Доповідала: Дементьєва Тетяна Миколаївна - директор Департаменту соціальної та сімейної політики Одеської обласної військової адміністрації.

Крім того, керівником обласної військової адміністрації було заслухано інформацію начальників районних військових адміністрацій про обстановку на підпорядкованих територіях, поставлено додаткові завдання щодо укомплектування бригади територіальної оборони, функціонування блокпостів, наповнення логістичних центрів у районах продуктами тривалого зберігання, створення запасів НЗ на наявну кількість жителів мінімум на місяць.

Обговорювались також питання дооблаштування бомбосховищ, забезпечення стабільної цінової політики в області, моніторингу забезпечення продуктами, дотримання заборони на продаж алкогольних напоїв.

Фото без описуФото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь