A A A K K K
для людей із порушенням зору
Любашівська громада
Одеська область, Подільський район

ВСІ РЕСУРСИ ЛЮБАШІВСЬКОЇ ГРОМАДИ ПРАЦЮЮТЬ НА ПЕРЕМОГУ!

Дата: 06.04.2022 15:57
Кількість переглядів: 578

Під час зустрічі з народним депутатом України Степаном Чернявським Любашівський селищний голова Геннадій Павлов та керівники структурних підрозділів Любашівської селищної ради поінформували про вже організовану та проведену роботу щодо допомоги військовим, переселенцям, соціально незахищеним верствам населення громади, створення продуктового резерву в умовах військового стану.

Степан Чернявський відзначив, що Любашівська громада в умовах воєнного стану функціонує нормально, а головне що все для української армії та нормального функціонування громади робиться разом, відкрито і прозоро. В нелегких умовах воєнного стану, завдяки зусиллям та організованості в громаді вирішуються багато питань: приймаються та забезпечуються всім необхідним переселенці, працюють комунальні підприємства, щоденно забезпечуючи у своїй громаді водопостачання, прибирання вулиць та вивезення сміття. Поряд з виконанням своїх безпосередніх повноважень із організації повноцінного функціонування громади також здійснюються заходи з підтримки Збройних сил України, територіальної оборони, допомагають всім хто цього потребує.

Народний депутат пообіцяв і надалі підтримувати Любашівську громаду, особливо в питаннях підтримки військових та переселенців.

Любашівський селищний голова Геннадій Павлов звернувся до народного депутата від імені громади не відтягувати переговорів про перемир'я, головне припинити смерті людей та врятувати інфраструктуру міст та населених пунктів України від ракетних обстрілів та  руйнувань, а по іншим питаннях можна продовжувати переговори і пізніше.

Фото без описуФото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь