A A A K K K
для людей із порушенням зору
Любашівська громада
Одеська область, Подільський район

МИ РАЗОМ ПРОТИ РОСІЙСЬКОЇ АГРЕСІЇ: ПИТАННЯ, ЯКІ ВИМАГАЮТЬ ВРЕГУЛЮВАННЯ НА ЗАКОНОДАВЧОМУ РІВНІ БУДУТЬ ВИРІШЕНІ

Дата: 06.04.2022 15:59
Кількість переглядів: 615

Сьогодні народний депутат України Степан Чернявський зустрівся з представниками місцевого самоврядування Любашівської селищної ради та Всеукраїнської аграрної ради.

Обговорили питання які виникають в громаді у період воєнного часу та потребують вирішення на державному рівні: це спрощення процедури кредитування для сільгоспвиробників на час проведення посівної кампанії 2022, сприяння реалізації сільгосппродукції за спрощеною процедурою, забезпечення військових амуніцією та вирішення питання для бюджетних організацій щодо перерахунків коштів через казначейство для придбання пального.

Степан Чернявський пообіцяв усі питання донести до відома Президента України та Уряду. Поінформував народний депутат про те, що депутати України, Уряд, Міністерства та всі державні установи на чолі з Президентом України об'єдналися незалежно від партійної приналежності та співпрацюють кожен по своєму напрямку на одну мету - Перемогу над російським агресором. Особлива вдячність Президенту України Володимиру Зеленському який на найвищому рівні робить все можливе для звільнення України, за героїзм всьому українському народу: військовим, мирному населенню, правоохоронним органам, рятувальникам, медикам, волонтерам, молоді та міжнародній спільноті яка допомагає гуманітарною допомогою, спрощенням перетину кордонів для перевезення вантажів, розміщенням та працевлаштуванням біженців тощо. Степан Чернявський запевнив, що Україна вже перемагає, ворога витісняють за межі України, але так як залишається загроза ураження з повітря, буде розглядатися питання щодо мирних переговорів для того щоб врятувати тисячі життів як військових так і мирного населення. Головне дотримуватись спокою, не панікувати, дотримуватись всіх правил воєнного часу і кожному працювати на своїх місцях наближаючи Перемогу.

Фото без описуФото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь