Любашівська громада
Одеська область, Подільський район

До уваги платників земельного податку та орендної плати за землю Любашівської громади!

Дата: 07.04.2022 08:34
Кількість переглядів: 218

До уваги платників земельного податку та орендної плати за землю Любашівської громади!

 

На вулиці весна, попри все, попри жахіття війни вона кличе у поле. Сьогодні посівна для нас і для України надзвичайно важлива. Це продовольча безпека. Це впевненість у завтрашньому дні. Це гарантія що не буде голоду.

Тому маємо велике прохання до всіх сільськогосподарських господарств: ви повинні працювати та сплачувати податки, тим самим підтримуючи економіку нашої громади і України.

Зважаючи на те, що в ОДЕСЬКІЙ ОБЛАСТІ воєнні дії не відбуваються платити земельний податок та за орендну плату за землю ПОТРІБНО.

Податкові зміни стосуються лише територій, на яких ведуться (велися) бойові дії або тимчасово окупованих збройними формуваннями російської федерації, визначається Кабінетом Міністрів України. Станом на сьогодні Кабінет Міністрів України не затвердив перелік таких територій, але ймовірно, до цього переліку увійдуть Київська, Чернігівська, Сумська, Харківська, Херсонська, Миколаївська, Донецька та Луганська області.

Державна податкова служба України повідомляє, що у період з 1 березня 2022 року по 31 грудня року, наступного за роком, у якому припинено або скасовано воєнний стан, не нараховується та не сплачується плата за землю за земельні ділянки (земельні частки (паї):

— розташовані на територіях, на яких ведуться (велися) бойові дії, або

— на територіях, тимчасово окупованих збройними формуваннями російської федерації, та перебувають у власності або користуванні, у тому числі на умовах оренди, фізичних або юридичних осіб,

— за земельні ділянки (земельні частки (паї), визначені обласними військовими адміністраціями як засмічені вибухонебезпечними предметами,

— на яких наявні фортифікаційні споруди.

Фото без опису

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь