A A A K K K
для людей із порушенням зору
Любашівська громада
Одеська область, Подільський район

Зустріч з жителями Троїцького старостату

Дата: 15.04.2022 10:28
Кількість переглядів: 506

14 квітня 2022 року, делегація у складі керівників структурних підрозділів та комунальних установ Любашівської селищної ради, представників правоохоронних органів і четвертого відділу Подільського РТЦК та СП на чолі з Любашівським селищним головою Геннадієм Павловим відвідала Троїцький старостат.

В Троїцькому делегація розділилась по декільком напрямкам: обстеження багатодітних, малозабезпечених та внутрішньо перемішених сімей,  моніторинг цін на соціально значущі продукти харчування та наявності основної продукції в закладах торгівлі та зустріч з жителями Троїцького старостату.

Говорили про критичні питання, які хвилюють місцевих, особливо в умовах воєнного стану - від проведення мобілізації, організації створення добровольчих формувань, дотримання правопорядку, освітлення вулиць під час коменданської години до обурення безвідповідальністю громадян, які ухиляються з різних причин від служби в Збройних Силах України в такий непростий для всіх час.

Начальник четвертого відділу Подільського районного територіального центру комплектування та соціальної підтримки надав детальні роз'яснення щодо особливостей проведення мобілізації, формування територіальної оборони, роти охорони та створення добровольчих формувань, особливості роботи блокпостів та необхідність дотримання певних обмежень під час комендантської години.

Заступник начальника Любашівського відділення поліції взяв до уваги зауваження щодо недостатньо ефективної роботи дільничного інспектора та поінформував про останні відкриті справи, подякував за співпрацю місцевих жителів та допомогу у розкритті злочинів, адже тільки в тісній взаємодії можливо підтримувати громадський порядок.

Троїцький староста поінформував про проведені заходи по благоустрою старостату, повідомив, що найближчим часом буде завезено пісок для упорядкувань кладовищ та подякував односельчанам за підтримку військовим, вимушено песеленим особам, за активність.

Любашівський селищний голова подякував троїчанам за співпрацю та значний вклад в обороноздатність країни під час воєнних дій: за будувництво укріплень, за організацію харчування військовослужбовців, за підтримку та поселення внутрішньо переміщених осіб, за фінансову допомогу ЗСУ, нарешті, за синів, чоловіків та батьків, які не вагаючись пішли на захист своїх сімей та України від російських загарбників. Закликав одноосібників та  підприємців сплачувати податки та підтримувати економіку як громади так і України. Попереду ще багато випробувань і на все потрібні кошти. А сьогодні нам потрібно об‘єднуватися, ми всі разом, представники влади і жителі громади повинні допомагати один одному, повинні згуртуватися та бути готовими забезпечити продуктами харчування мешканців громади. Адже, у зв‘язку із масовим переселенням осіб із тих частин України, де ведуться бої, нам потрібно бути готовими, що населення збільшиться. Тому, щоб уникнути гострого дефіциту продуктів харчування, ми маємо належним чином провести посівну кампанію та засіяти всі земельні площі.

Надали роз'яснення керівники ряду відділів селищної ради:

- начальник фінансового управління Олена Вітвіцька щодо використання бюджету громади, зокрема про видаткову та дохідну частини в розрізі Троїцького старостат;

- начальник управління «Центр надання адміністративних послуг» Ірина Заміхановська щодо соціального супроводу внутрішньо переміщених осіб та допомоги соціально-незахищеним верствам населення громади;

- начальник відділу перспективного розвитку і сільського господарства Олена Яковенко щодо фінансової допомоги ЗСУ, проведення посівної кампанії та забезпечення продовольчої безпеки на території громади;

- начальник відділу земельних відносин та охорони навколишнього середовища Оксана Дехтяренко ознайомила з останніми законодавчими змінами що стосуються земельних питань;

- начальник відділу освіти, молоді та спорту Олександр Байрак про особливості навчального процесу в умовах воєнного стану;

- директор КУ «Джерело-Комунсервіс» Євген Овчар про необхідність встановлення індивідуальних лічильників для користувачів водопостачанням.

Після офіційної частини, троїчани звернулись до  Любашівського селищного голови Геннадія Павлова з особистими питаннями. Всі звернення селищним головою взяті під особистий контроль та надані відповідні доручення для їх вирішення.

Фото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без опису

Фото без описуФото без опису

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь