A A A K K K
для людей із порушенням зору
Любашівська громада
Одеська область, Подільський район

Велике весняне прибирання триває в Любашівській громаді

Дата: 21.04.2022 09:52
Кількість переглядів: 561

Велике весняне прибирання триває в Любашівській громаді

 

Триває пасхальний тиждень перед Великоднем. Кожен день наповнений особливим змістом та добрими справами. Тому, виходячи з погодних умов, продовжуємо велике прибирання,.

Весняні роботи  з наведення благоустрою у населених пунктах  Любашівської громади набирають обертів. Усі старостати та комунальна установа "Зеленбуд" селищної ради  активно долучились до виконання  на своїх територіях комплексних заходів в рамках  щорічної всеукраїнської акції з благоустрою "За чисте довкілля" та Дня благоустрою територій територій населених пунктів»: очищуються від сміття вулиці,  наводиться лад на прилеглих територіях та кладовищах, висаджуються дерева та квіти.

20 квітня 2022 року всі працівники селищної ради на чолі з Любашівським селищним головою Геннадієм Павловим активно попрацювали по впорядкуванню придорожніх смуг дороги місцевого значення загального користування Т-16-21 Саврань-Бакша-Заплази-Любашівка М-05. Працівники управлінь та відділів Любашівської селищної ради,  озброївшись рукавичками, мішками для сміття, граблями, пилками та секаторами прибрали від  різного побутового непотребу узбіччя  дороги загального користування М-05 в межах  Любашівської селищної територіальної громади. Роботи було чимало: як результат,  вивезено не один трактор  сміття.  

Взагалі картина дуже сумна - кожної весни ми прибирають за не дуже "охайними" мешканцями, які не поважають чужу працю та постійно засмічують лісопосадки попід дороги створюючи стихійні сміттєзвалища. Розкидані поліетиленові пакети,  порожні бляшанки,  пластикові пляшки, мішки зі сміттям!  Дивна людська логіка: хай буде усе в кущах, аби біля власної оселі було чисто.

Шановні жителі громади! Любашівська селищна рада закликає вас оберігати довкілля, не викидати сміття уздовж придорожніх смуг, не засмічувати узбіччя та не влаштовувати стихійні сміттєзвалища. Будь ласка, оберігайте екологію, поважайте людську працю та один одного в першу чергу. Сподіваємось на вашу свідомість та цивілізованість. Долучайтесь до європейської моди на чистоту та свідому екологічну поведінку.

Любашівський селищний голова Геннадій Павлов висловлює щиру подяку за взаєморозуміння, підтримку та активну участь в організації і проведенні заходів з прибирання населених пунктів громади усім, хто не залишився байдужим до цієї доброї та суспільно-корисної справи, хто знайшов для цього час, доклав власних зусиль для поліпшення стану довкілля, озеленення, благоустрою  наших сіл і селища, прилеглих до них територій. 

Приєднуйтесь до участі у акції «За чисте довкілля», зробіть оточуюче нас довкілля кращим і чистішим!

Фото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без опису

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь