Любашівська громада
Одеська область, Подільський район

Засідання виконкому Любашівської селищної ради

Дата: 06.05.2022 10:04
Кількість переглядів: 291

05 травня 2022 року, під керівництвом Любашівського селищного голови Геннадія Павлова проведено засідання виконавчого комітету  Любашівської  селищної  ради за участю старост.

На засіданні виконкому прийнято рішення про внесення змін до бюджету Любашівської селищної територіальної громади на 2022 рік, про внесення змін до деяких нормативних актів селищної ради, якими регламентується надання адміністративних послуг, про надання матеріальної допомоги жителям громади, захисту прав дітей, благоустрою, земельних та інших питань з різних сфер життєдіяльності громади.

Після виконкому Любашівський селищний голова Геннадій Павлов провів окрему виробничу нараду з старостами, під час якої було детально проаналізовані доходи та видатки в розрізі старостатів та виконання селищного бюджету за І квартал 2022 року, наголошено на необхідності провести на місцях інвентаризацію земельних ділянок комунальної власності на території громади,  належної сплати податків за землю та подання декларацій одноосібниками, дані доручення щодо благоустрою територій та належного проведення військового обліку та мобілізації військовозобов'язаних.

Геннадій Павлов коротко доповів, що всі структурні підрозділи та комунальні установи селищної ради працюють в штатному режимі, ситуація в громаді контрольована. Ми знаходимся в тилу, всі жителі громади згуртувались і працюють на оборону та захист України. Допомога Збройним силам України надається, дякуючи всім небайдужим, підприємцям, сільгоспвиробникам, і військовослужбовці відчувають підтримку і захищають Україну до останнього. На жаль фінансів селищної ради недостатньо щоб закупити всі необхідні для військових речі, це тепловізори, тактичні окуляри, розгрузки, наколінники, бронежилети, взуття та багато різних речей. Тому незабаром буде відкрито ще один рахунок новоствореної волонтерської організації "Архангела Михаїла", а також відкрито рахунок селищної ради куди просимо перераховувати кошти для допомоги військовим.

Фото без описуФото без описуФото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь