A A A K K K
для людей із порушенням зору
Любашівська громада
Одеська область, Подільський район

08 та 09 травня старостати Любашівської селищної ради відзначили День пам'яті та примирення та День Перемоги над нацизмом у Другій світовій війні

Дата: 10.05.2022 09:22
Кількість переглядів: 243

08 та 09 травня старостати Любашівської селищної ради відзначили День пам'яті та примирення та День Перемоги над нацизмом у Другій світовій війні.

 

08 травня в Агафіївському старостинському окрузі відбулось покладання квітів до пам'ятника загиблим воїнам у роки Другої світової війни в День пам'яті та перемоги над нацизмом. Присутні разом із священником УПЦ хвилиною мовчання та молитвою вшанували пам'ять полеглих воїнів.

Фото без описуФото без описуФото без опису08 травня в Бобрицькому старостинському окрузі проведені пам'ятні заходи та покладені живі квіти до пам'ятників загиблим воїнам у роки Другої світової війни

Фото без описуФото без описуФото без опису

Фото без опису

День пам'яті та примирення та День Перемоги над нацизмом у Другій світовій війні відзначили жителі Новоселівського старостату та поклали квіти до памятника загиблим Героям та памятника Невідомому солдату!

Світла і вдячна пам'ять всім загиблим!

Слава і безмежна вдячність всім нашим Героям, які сьогодні боронять нашу рідну землю від окупантів!

Фото без описуФото без описуФото без описуПрацівники Покровського старостату, Покровського СБК та Покровської бібліотеки вшанували пам'ять загиблих у Другій світовій війні та загиблих у війні, яка сьогодні прийшла на нашу землю, поклали квіти до братської могили та хвилиною мовчання вшанували пам'ять всіх загиблих.

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

 

8 травня в Кричунівському старостинському окрузі відбулось покладання квітів до пам'ятника загиблим воїнам у роки Другої світової війни в День пам'яті та перемоги над нацизмом. Присутні хвилиною мовчання вшанували пам'ять полеглих воїнів.

 

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

08 травня до Дня памьяті та примирення, в Маловасилівській бібліотеці оформлена книжково-ілюстраційна виставка-пам'ять ,, Тільки пам'ять не сивіє,вічно житиме в віках". Працівники старостату, культури, КУ "Зеленбуд", ДП ,, Ананьївське лісове господарство" та вдячні нащадки поклали квіти до підніжжя безмовного обеліску та хвилиною мовчання вшанували пам'ять загиблих тих років та сьогодення.

Фото без описуФото без описуФото без опису08 травня в с.Троїцьке Любашівської селищної ради відзначили День пам’яті та примирення і День перемоги над нацизмом у Другій світовій війні.

Фото без описуФото без описуФото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь