A A A K K K
для людей із порушенням зору
Любашівська громада
Одеська область, Подільський район

В Любашівській громаді відзначили День Героїв України

Дата: 23.05.2022 09:46
Кількість переглядів: 1144

23 травня 2022 року, жителі селища Любашівка, громадськість, керівники та працівники Любашівської селищної ради прийняли участь у мітингу з нагоди Дня Героїв України.

"Сьогодні ми вшановуємо пам'ять видатних діячів українського визвольного руху княжої та козацької доби, часів української революції та Другої Світової війни, десятиліть національного спротиву ОУН-УПА, часів відродження української державності. Вже у двадцять першому столітті ці ряди поповнили Герої Небесної Сотні та українці і наші земляки, які загинули за час неоголошеної війни на сході України. А сьогодні, під час повномасштабної війни України за свою землю проти російської федерації, багато українців віддають своє життя за Україну, виборюють для нас життя і свободу, можливість для мільйонів українців бути зі своїми рідними у своєму домі. Всією громадою вклонімося пам’яті істинних Героїв та ще багатьох тих, хто віддав і нині віддає своє життя за Україну" - зазначив Любашівський селищний голова Геннадій Павлов.

Всі присутні на заході, хвилиною мовчання вшанували пам’ять усіх загиблих українців, що присвятили своє життя боротьбі за свободу та незалежність України та поклали квіти до пам'ятника Т. Г. Шевченка, який присвятив своє життя боротьбі за свободу та незалежність України.

День Героїв - щорічне свято в Україні, встановлене на честь українських вояків -  борців за волю України, передусім лицарів Київської Русі, козаків Гетьманської Доби, гайдамаків, опришків, січових стрільців, вояків Армії УНР, ОУН, УПА, а також героїв Небесної Сотні та сучасної російсько-української війни.

Фото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь