Любашівська громада
Одеська область, Подільський район

ТРАДИЦІЙНІ ОСТАННІ ДЗВОНИКИ І ВИПУСКНІ ВЕЧОРИ НА ОДЕЩИНІ - ПІД СУВОРОЮ ЗАБОРОНОЮ!

Дата: 26.05.2022 08:22
Кількість переглядів: 467

ТРАДИЦІЙНІ ОСТАННІ ДЗВОНИКИ І ВИПУСКНІ ВЕЧОРИ НА ОДЕЩИНІ - ПІД СУВОРОЮ ЗАБОРОНОЮ!

Шановні учасники освітнього процесу, батьки, колеги! Я вкотре наголошую, що в країні триває воєнний стан, який Указом Президента України продовжено ще на 90 діб, до 23 серпня. Всі освітні процеси в області відбуваються онлайн, очно заклади освіти не працюють, тому питання організації випускних в традиційному форматі наразі не стоїть. Ми керуємося листом начальника Одеської обласної військової адміністрації Максима Марченка від 25.05.2022 року щодо повної заборони проведення будь-яких урочистостей з приводу завершення навчального року, який сьогодні надіслано керівникам місцевих військових адміністрацій.

Як батько вас розумію. Але подумайте, у першу чергу, про безпеку власних дітей! Про тих односельців, хто вже віддав життя за Україну і майже ровесників випускників, які сьогодні зі зброєю в руках боронять територіальну цілісність нашої держави. Про мільйони маленьких українців, які вимушено покинули домівки і виїхали за кордон та тих, хто наразі в окупації або в зоні бойових дій. Про 238 дітей, які, на жаль, не дочекалися літніх канікул, бо нелюди-окупанти забрали у них найцінніше – життя. Думаю, ви згодні зі мною, що недоречно влаштовувати свята, коли в область привозять для поховання загиблих, а в громадах оголошують Дні жалоби, коли по нас летять крилаті ракети і ніхто не знає, куди влучить наступна. Маємо зберігати здоровий глузд у цій ситуації. Вірити Збройним Силам України. Вистоїмо і переможемо! І дуже сподіваємося, що 1 вересня зустрінемося вже у стінах закладів освіти.

Директор в Департамент освіти і науки Одеської обласної державної адміністрації   Олександо Лончак


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь