Любашівська громада
Одеська область, Подільський район

Любашівська громада відзначила День медичного працівника

Дата: 17.06.2022 11:40
Кількість переглядів: 212

Любашівська громада відзначила День медичного працівника

 

17 червня, напередодні професійного свята Дня медичного працівника проведені урочисті збори для працівників галузі охорони здоров’я Любашівської громади.

Хвилиною мовчання вшанували пам’ять загиблих Героїв, військових медиків, які гідно виконували свій професійний обов’язок, захищаючи нашу державу та рятуючи життя іншим.

Любашівський селищний голова Геннадій Павлов привітав медпрацівників з професійним святом.

"Медична галузь завжди мала і матиме пріоритетне значення у діяльності Любашівської селищної ради та депутатського корпусу. Ми робимо все, щоб зберегти медичні заклади, осучаснити їхню матеріально-технічну базу та вивести якість медичних послуг на значно вищий рівень. Жителі громади і ті, хто переїхав сюди на проживання, повинні отримувати якісні медичні послуги, а працівники мають бути зацікавлені у тому, щоб працювати з віддачею, - зазначив Геннадій Павлов. Вже третій рік медпрацівники знаходяться на передовій, зокрема в умовах пандемії COVID-19, а тепер і в умовах війни".

 З вітальними словами звернулись до присутніх і генеральний директор комунального некомерційного підприємства «Любашівська багатопрофільна лікарня інтенсивного лікування» Любашівської селищної ради Дмитро Фомін, головний лікар комунального некомерційного підприємства «Любашівський центр первинної медико-санітарної допомоги Любашівської селищної ради» Григорій Ратушняк, головний лікар структурного підрозділу «Любашівська станція екстреної (швидкої) медичної допомоги комунального некомерційного підприємства «Одеський обласний центр екстреної медичної допомоги і медицини катастроф» Одеської обласної ради» Михайло Шевченко та голова профспілки працівників медичної галузі Ігор Кузтків.

За віддану працю, сумління та щире серце, за те, що внесли вагомий внесок в розвиток медицини громади привітали та нагородили обласними та селищними грамотами і відзнаками кращих медпрацівників Любашівщини.

Неповторними та яскравими музичними виступами щиро вітали всіх присутніх зі святом артисти комунального закладу «Центр культури і дозвілля Любашівської селищної ради» Надія Горячева та Ігор Житнюк.

Бажаємо всім працівникам охорони здоров’я радості, щастя, злагоди, миру та нових досягнень.

 

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь