Любашівська громада
Одеська область, Подільський район

Про деякі питання регулювання торгівлі сильнодіючими хімічними і отруйними речовинами, а також алкогольними напоями

Дата: 11.07.2022 10:36
Кількість переглядів: 198

Відповідно до спільного наказу військового командування та Подільської районної військової адміністрації Одеської області видано наказ "Про деякі питання регулювання торгівлі сильнодіючими хімічними і отруйними речовинами, а також алкогольними напоями, згідно якого:

1. Заборонено до завершення дії воєнного стану в установленому порядку в Одеській області продаж:

- сильнодіючих, хімічних і отруйних речовин:

- речовин, вироблених на спиртовій основі (за винятком лікарських засобів, дозволених до застосування та включених до Державного реєстру лікарських засобів та дезінфекційних засобів);

- алкогольних напоїв військовослужбовцям Збройних сил України, Національної гвардії України, а також іншим утвореним відповідно до законів України військовим формуванням, правоохоронним органам, органам спеціального призначення з правоохоронними функціями, особам, що виконують функції із забезпечення безпеки і оборони України або особам, що мають зовнішні ознаки належності до цих формувань (наявність військової форми, озброєння, спецзасобів тощо).

2. У період з 09 години 00 хвилин до 20 години 00 хвилин дозволити продаж цивільному населенню (крім вище зазначених осіб) алкогольних напоїв в торговельних мережах, закладах громадського харчування тощо, які мають ліцензію на роздрібну торгівлю алкогольними напоями відповідно до чинного законодавства.

3. Подільському районному управлінню поліції ГУ Національної поліції в Одеській області та органам місцевого самоврядування Подільського району Одеської області забезпечити виконання даного наказу.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь