A A A K K K
для людей із порушенням зору
Любашівська громада
Одеська область, Подільський район

Робоча зустріч з представниками ПриватБанку за ініціативи Любашівського селищного голови Геннадія Павлова

Дата: 05.08.2022 12:03
Кількість переглядів: 177

Робоча зустріч з представниками ПриватБанку за ініціативи Любашівського селищного голови Геннадія Павлова

За ініціативи Любашівського селищного голови Геннадія Павлова, сьогодні зранку відбулася робоча зустріч керівників структурних підрозділів Любашівської селищної ради з представниками ПриватБанку.

О 9.00 год. приєднались до загальнонаціональної хвилини мовчання за загиблими внаслідок збройної агресії російської федерації проти України. 

Під час зустрічі представники ПриватБанку розповіли присутнім про переваги Приватбанку та послуги, які надаються юридичним та фізичним особам, про особливості користування електронною послугою Приват24, автоматичну сплату комунальних та інших послуг, роз’яснення для бухгалтерів щодо проведення платежів за допомогою спеціальних програм, як отримати електронні ключі.

З метою покращення сплати за комунальні послуги в громаді, зокрема за водопостачання та вивезення твердих побутових відходів, вирішено налагодити роботу з ПриватБанком щодо переходу до автоматичного режиму оплати послуг, що особливо актуально в сільській місцевості де відсутні банкомати та термінали. Оплата платежів за допомогою QR-коду проходить швидко, просто і виключає помилки в реквізитах. Для цього достатньо завантажити на смартфон мобільний додаток Privat24, перейти в «Мої платежі» > «Новий платіж» та відсканувати QR-код на плакаті, які будуть в подальшому виготовлені та розміщені в людних місцях  населених пунктів громади, а також на офіційному сайті Любашівської селищної ради. Ті, у кого ще немає смартфону, можуть здійснити оплату через QR-код у рідних та знайомих, попередньо ставши клієнтом ПриватБанку.

Також, Любашівський селищний голова Геннадій Павлов рекомендував керівникам, спільно з ПриватБанком скористатися сервісом електронної послуги обліку робочого часу.

 

 

Фото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь