Любашівська громада
Одеська область, Подільський район

Привітали з 85-річним ювілеєм

Дата: 09.08.2022 14:11
Кількість переглядів: 252

 

09 серпня 2022 року своє 85-річчя святкує Марія Іванівна Сакал, жителька села Вишневе. Привітати ювілярку з цією святковою подією до її дому завітали Любашівський селищний голова Геннадій Павлов та голова ради ветеранів Галина Слободзян.

Багато випробувань та горя довелося пережити цій жінці. За своє життя і напрацювалась, і набідувалась, і зазнала материнського і подружнього щастя, На жаль, на схилі років осталась зовсім одна, діти трагічно пішли з життя один за одним. Ще є рідні та близькі, але вони далеко і війна роз’єднала родини.

Марія Іванівна ніколи не сиділа без роботи і зараз, не дивлячись на свій поважний вік порається і на городі, і по господарству

Вітаючи ювілярку, гості побажали їй міцного здоров'я, довголіття, підтримки і допомоги від рідних і близьких, щастя та всіх життєвих гараздів. Водночас Марія Іванівна подякувала усім за увагу,турботу та вітання.

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь