Любашівська громада
Одеська область, Подільський район

Любашівська селищна рада продовжує розподіляти гуманітарну допомогу, що надана міжнародною благодійною організацією World Central Kitchen через гуманітарний штаб.

Дата: 10.08.2022 13:37
Кількість переглядів: 266

За сприяння Любашівського селищного голови Геннадія Павлова з метою підтримки внутрішньо переміщених осіб, які проживають на території нашої громади налагоджено співпрацю з благодійною некомерційною міжнародною організацією World Central Kitchen. Щомісячно внутрішньо переміщені особи отримують продуктові набори до яких входять: консерви, крупи, олія, згущене молоко, макаронні вироби, цукор, борошно, спеції.

 Надається допомога в першу чергу переселенцям які прибули до нашої громади з найбільш постраждалих областей України: Миколаївщини, Херсонщини, Кіївщини  Харківщини,  Донецької та Луганської областей.

  Дякуємо Міжнародній благодійній організації World Central Kitchen, яка надає допомогу потребуючим українцям.

  З метою налагодження роботи з  забезпечення гуманітарною допомогою внутрішньо переміщених осіб та місцевих жителів, які її дійсно потребують,  при Любашівській селищній раді створено гуманітарний штаб.

Графік роботи гуманітарного штабу: Понеділок - П’ятниця з 8 : 00 до 12 : 00.

Забезпечення гуманітарною допомогою жителів Любашівки та с. Вишневе проводиться в разі вільних залишків, за особистими зверненнями до КУ «Центру надання соціальних послуг», або в телефонному режимі за номерами: 2-64-40, 2-27-91. Для жителів віддалених населених пунктів організована робота видачі гуманітарної допомоги через старост.  Звертаємо вашу увагу, що гуманітарна допомога від різних благодійних організацій відрізняється змістом, тому і пакунки можуть бути різні. Важливо, щоб в першу чергу допомогу отримали найвразливіші верстви населення: особи з інвалідністю, ті хто самостійно не пересувається та потребує догляду, хто тимчасово можливо немає коштів для існування, одиноко проживаючі люди які досягли поважного віку 70+. Тож, звернення за гуманітарною допомогою на совісті кожного особисто.

Підтримка мирного населення, тих, хто вимушено покидають власні домівки через бойові дії, підтримка наших земляків - захисників, які часто потребують допомоги в придбанні дуже дорогого військового обладнання, амуніції та засобів захисту, є важливим напрямком роботи селищної ради та має бути пріоритетом й для місцевих жителів.

Також просимо не забувати що створено волонтерську організацію «Архангела Михаїла» на базі якої відкрито офіційний рахунок для збору благодійних внесків з метою допомоги і підтримки військовослужбовців Любашівської громади, які знаходяться на передовій та на потреби Збройних Сил України.

Кожен житель може перерахувати кошти для наших захисників які їм так необхідні задля Перемоги. Слава Україні!

 

Реквізити для благодійних внесків «Архангела Михаїла»:

Рахунок ПриватБанку:                                      

UA66 3052 9900 0002 6004 0349 21790

Номер картки ПриватБанку:

5169 3351 0045 9409

Призначння платежу: благодійний внесок

МФО 305299

ЄДРПОУ 44723936

Фото без описуФото без описуФото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь