Любашівська громада
Одеська область, Подільський район

За сприяння Любашівського селищного голови Геннадія ПАВЛОВА Любашівська команда «Любава» 13 серпня 2022 року прийняла участь у півфіналі Одеської області з волейболу серед чоловічих команд територіальних громад Одеської області в Великомихайлівській

Дата: 15.08.2022 10:13
Кількість переглядів: 208

За сприяння Любашівського селищного голови Геннадія ПАВЛОВА Любашівська команда «Любава» 13 серпня 2022 року прийняла участь у півфіналі Одеської області з волейболу серед чоловічих команд територіальних громад Одеської області в Великомихайлівській селищній територіальній громаді.

До змагань допущені команди  4 найсильніших команди півночі Одеської обл.- Березівська ТГ, Куяльницька ТГ, Любашівська ТГ та Великомихайлівська ТГ.

Рівень підготовки команд вражаючий! Матчі обслуговував арбітр федерації волейболу Одеської обл.- Єлькін Максим. Зігравши по коловій системі виявили переможців – 1 місце Березівська ТГ, 2 місце за Куяльницькою ТГ, 3 місце за Любашівськими волейболістами, Кращим гравцем був визнаний Дмитро  Остюченко,  який був нагороджений обласною грамотою за участь в Обласних  півфінальних змагання з волейболу серед чоловічих команд сільських та селищних громад.

Всі матчі видалися видовищними та цікавими. Кубком нагороджено переможців,грамотами відзначено команди-учасниці та кращих гравців, а суддю подякою за якісний арбітраж!

Фото без описуФото без описуФото без описуФото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь