Любашівська громада
Одеська область, Подільський район

Гуманітарна допомога внутрішньо переміщеним особам, які перебувають на території Любашівської громади

Дата: 15.08.2022 12:29
Кількість переглядів: 171

За сприяння Одеського обласного та Подільського районних координаційних гуманітарних штабів внутрішньо переміщені особи які проживають на території Любашівської селищної територіальної громади постійно, раз в місяць отримують допомогу.

Щоранку в Любашівській селищній раді починається активна робота гуманітарного штабу та працівниками КУ «Центру надання соціальних послуг» видаються продуктові набори внутрішньо переміщеним особам,.які прибули до Любашівської громади з регіонів, де ведуться активні бойові дії.

Цього разу продуктова допомога надійшла від Подільського районного  координаційного гуманітарного штабу, від міжнародної некомерційної організації World Central Kitchen та побутова хімія і предмети гігієни від волонтера Романа Монтецького.

 З благодійною некомерційною міжнародною організацією World Central Kitchen, за сприяння Любашівського селищного голови Геннадія Павлова, налагоджені постійні партнерські відносини,  що і дає можливість регулярно підтримувати людей, які вимушено залишилися без житла та коштів до існування.

В переліку продуктів, що входять до кожного набору є борошно, макаронні вироби, олія, консерви, супові набори, цукор тощо. Також кожен набор доповнюють сіткою фруктів, пакетом з побутовою хімією і предметами гігієни.

Фото без описуФото без описуФото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь