A A A K K K
для людей із порушенням зору
Любашівська громада
Одеська область, Подільський район

16.08.2022 року в смт. Любашівка начальник Подільської районної військової адміністрації Михайло Лазаренко провів зустріч з жителями Любашівської територіальної громади.

Дата: 17.08.2022 10:42
Кількість переглядів: 123

16.08.2022 року в смт. Любашівка начальник Подільської районної військової адміністрації Михайло Лазаренко провів зустріч з жителями Любашівської територіальної громади.

Виступаючи перед присутніми у залі, очільник району розповів про допомогу нашим захисникам, які перебувають на передовій лінії боротьби з ворогом, закликав всіх активніше долучитися до волонтерської діяльності. Окремо зупинився керівник РВА на питаннях розміщення внутрішньо переміщених осіб, розподілу гуманітарної допомоги, яка надходить до району завдяки підтримці з боку начальника Одеської обласної військової адміністрації Максима Марченка від координаційного гуманітарного штабу при Одеській ОВА.

Начальник Подільської районної військової адміністрації окреслив завдання всіх гілок влади, депутатського корпусу, силових структур та правоохоронних органів у підтриманні належного рівня обороноздатності Подільщини та високого морально-психологічного і патріотичного духу місцевого населення. Він акцентував увагу на ретельній підготовці до осінньо-зимового періоду, оскільки опалювальний сезон в умовах воєнного стану буде складним, закликав всіх мешканців систематично та в повному обсязі оплачувати комунальні послуги, що стане запорукою підтримки подальшої діяльності підприємств галузі з постачання необхідних послуг.

Також, Михайло Лазаренко довів підсумки наповнення місцевих бюджетів, визначив завдання органів місцевого самоврядування та депутатів у діяльності щодо організації своєчасної та повної сплати податків, економного витрачання бюджетних коштів під час воєнного стану, окреслив завдання аграріїв щодо якісного та господарського підходу до збереження зібраного врожаю, проведення осінніх польових робіт. Начальник РВА звернув увагу посадовців на необхідність більш уважного підходу до розгляду звернень громадян, негайного та адекватного реагування на проблеми людей.

Крім того, Михайло Дмитрович розповів про ситуацію із розповсюдженням COVID-19, про необхідність вакцинації та ревакцинації населення.

Громадяни, військові мали змогу поспілкуватися з керівником району, висловити свої пропозиції. Михайло Лазаренко, в свою чергу, компетентно відповів на всі питання, пообіцяв місцевим жителям, військовослужбовцям Збройних Сил України свою подальшу підтримку та допомогу.

Фото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь