A A A K K K
для людей із порушенням зору
Любашівська громада
Одеська область, Подільський район

16 серпня 2022 року, Любашівським селищним головою Геннадієм Павловим проведено нараду за участі керівників сільськогосподарських підприємств

Дата: 17.08.2022 11:44
Кількість переглядів: 132

16 серпня 2022 року, Любашівським селищним головою Геннадієм Павловим проведено нараду за участі керівників сільськогосподарських підприємств.

Цього дня, начальник Подільської районної військової адміністрації Михайло Лазаренко перебував з робочою поїздкою на території Любашівської громади, тому користуючись нагодою зустрівся з запрошеними сільгоспвиробниками.

У вступному слові, начальник Подільської районної військової адміністрації Михайло Лазаренко коротко доповів про стан справ в Подільському районі, зокрема запевнив, що військова ситуація хоч і не легка, але кордони Подільського району повністю захищені, загроз на даний час з боку Придністров’я немає. Окреслив завдання аграріїв щодо якісного та господарського підходу до збереження зібраного врожаю, проведення осінніх польових робіт, вчасного розрахунку за користування земельними паями та резервування військових які працюють в сільському господарстві. На сьогодні сільське господарство – флагман та носій економіки України. Радує, що Подільський район, за результатами збору зернових культур посів 1 місце в Одеській області, це спільна заслуга всіх сільгоспвиробників району.

Начальник 4 відділу Подільського районного центру комплектування та соціальної підтримки Віктор Гаврилюк доповів про стан справ з перебронювання робочих місць, в зв’язку з продовженням воєнного стану. Начальник відділу земельних відносин та охорони навколишнього середовища селищної ради Оксана Дехтяренко доповнила та детально роз’яснила як керівники сільгосппідприємств повинні заповнювати документацію та порядок її надання до Міністерства аграрної політики України, щоб забронювати своїх працівників. Старостам дано доручення подати  у відповідний термін відомості щодо взяття на військовий облік жінок, відповідно до переліку визначених професій.

Начальник Управління «Центр надання адміністративних послуг» селищної ради Ірина Заміхановська поінформувала про розподіл гуманітарної допомоги, яка надавалась благодійними організаціями внутрішньо переміщеним особам. Начальник Подільської районної військової адміністрації Михайло Лазаренко дав доручення провести роботу з внутрішньо переміщеними особами та іншими категоріями населення щодо необхідність вакцинації в зв’язку зі збільшенням випадків захворювань на  COVID-19. Працювати в напрямку працевлаштування внутрішньо переміщених осіб, запрошувати їх до благодійної роботи, громадських робіт.

На завершення, керівники району та громади подякували за співпрацю аграріям, за постійну допомогу Збройним Силам України та внутрішньо переміщеним особам. Зараз доля України в руках у бійців Збройних Сил. Але потужність нашої армії багато в чому залежить від допомоги тилу, звідки щодня на фронт надходять продукти, амуніція, автомобілі…

Працюємо разом на Перемогу!

Фото без опису

Фото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без опису

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь