A A A K K K
для людей із порушенням зору
Любашівська громада
Одеська область, Подільський район

Начальник Подільської районної військової адміністрації Михайло Лазаренко продовжує контроль за підготовкою органами місцевого самоврядування закладів освіти до нового навчального року.

Дата: 17.08.2022 13:11
Кількість переглядів: 184

Начальник Подільської районної військової адміністрації Михайло Лазаренко продовжує контроль за підготовкою органами місцевого самоврядування закладів освіти до нового навчального року. На цей раз було обстежено школу та заклад дошкільної освіти на території Любашівської громади.

Сьогодні школа чи дитсадок перш ніж відкрити свої двері для дошкільнят та школярів, має гарантувати їм безпеку на випадок повітряної тривоги.

В ході перевірки виявлено, що дошкільний заклад повністю готовий до роботи в умовах воєнного стану. Місце розташування захисних споруд позначається за допомогою таблички та покажчиків руху до неї. Укриття забезпечені місцями для сидіння та ліжечками, ігровими кімнатами та партами для проведення занять. Входи до захисної споруди забезпечені вільним доступом у середину, температурно-вологісний режим нормальний, в наявності спеціальний набір для укриттів, в якому окрім їжі та запасів води є медикаменти, ліхтарики, засоби пожежогасіння тощо. Працівники закладу, батьки долучилися до процесу підготовки садочка до початку нового навчального року, облаштування укриттів, і доклали максимум зусиль для досягнення хорошого результату.

У закладі загальної середньої освіти – гімназії педагоги та адміністрація школи активно працювали над тим, щоб створити комфортні умови для навчання дітей. У приміщеннях проведений косметичний ремонт, а в укритті роботи ще тривають.

Михайло Дмитрович провів зустріч з батьками школярів, де поспілкувався з ними, вислухав їх думку, пропозиції та зауваження щодо організації початку навчального процесу в умовах воєнного стану.

Робота керівництва Подільської РВА щодо контролю підготовки закладів освіти до навчального року триватиме і надалі.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь