Любашівська громада
Одеська область, Подільський район

Привітання Любашівського селищного голови Геннадія Павлова з Днем Державного Прапора України та Днем Незалежності України!

Дата: 23.08.2022 07:56
Кількість переглядів: 173

           Шановні жителі Любашівської селищної територіальної громади!

 

 Щиро вітаю вас із національними святами нашої державності - з Днем Державного Прапора України та Днем Незалежності України!

Ці визначні дати навіки увійшли в історію нашої молодої держави золотою сторінкою її біографії, започаткувавши нову епоху в житті українського народу, законодавчо закріпили його вікові демократичні прагнення до національного відродження, духовної свободи та культурного піднесення.

Щиро бажаю нашій Любашівській громаді процвітання, жителям здоров'я та мирного неба. Дякую нашим захисникам що зберегли і продовжують берегти нам нашу квітучу Україну.

У цей День Незалежності ми всі маємо молитися за мир в Україні, за її щасливе майбутнє, відновлення цілісності України, збереження її суверенітету і безпеки. Молімося про ті території, де ллється кров, де люди зазнають страждання та горя. Благаймо Господа про відродження і зцілення українського народу, про його мир і процвітання, про духовні переміни у серці кожного українця.

Слава Україні!

Героям Слава!

 

 

   З  повагою

Любашівський селищний голова                                                   Геннадій ПАВЛОВ

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь