Любашівська громада
Одеська область, Подільський район

За підтримки міжнародних благодійних фондів в Любашівській громаді надається гуманітарна допомога внутрішньо переміщеним особам.

Дата: 31.08.2022 11:41
Кількість переглядів: 175

Сьогодні на території Любашівської громади фактично  проживає 690 внутрішньо переміщених осіб, які прибули безпосередньо з зон бойових дій чи окупованих територій. Селищна рада з початку війни опікується переміщеними особами, які вимушені були покинути свої домівки і знайшли прихисток на території нашої громади. Разом з місцевими жителями надається постійна підтримка та допомога таким людям.  Долучаються до цього і волонтери, і громадські організації, і благодійні фонди.

За ініціативи Любашівського селищного голови Геннадія Павлова налагоджено співпрацю з міжнародними організаціями, волонтерами та волонтерськими організаціями по забезпеченню гуманітарною допомогою внутрішньо переміщених осіб та інших верств населення, які її потребують.

При Любашівській селищній раді щодня з 08.00 до 12.00 год працює гуманітарний штаб. Видача наявної гуманітарної допомоги  здійснюється лише з документом про статус внутрішньо переміщеної особи, паспортом.

Так, минулого тижня нашим переселенцям надійшла гуманітарна допомога від представництва  ЮНІСЕФ  в Україні та благодійного фонду «Адвентистське агентство допомоги та розвитку в Україні» «ADRA Ukraine» і вже 160 сімей з числа  внутрішньо переміщених осіб її отримали.

Також, гуманітарним  штабом минулого тижня роздано 400 продуктових наборів від міжнародної некомерційної організації World Central Kitchen за місцем проживання по віддаленим населеним пунктам громади. Тож, такі продуктові набори отримали  внутрішньо переміщені особи, члени сімей військовослужбовців, багатодітні сім’ї,  особи похилого віку, особи з інвалідністю.

Фото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь