Любашівська громада
Одеська область, Подільський район

Любашівська громада простилась із загиблим Героєм

Дата: 06.09.2022 16:16
Кількість переглядів: 682

Нестерпно й гірко усвідомлювати, що ворог не припиняє безкарно чинити свої чорні злочини проти мирної України, проти нашого народу. Страшна ціна сьогоднішньої російсько-української війни - людські життя українців.

Сьогодні в Любашівській селищній територіальній громаді День жалоби - громада зі скорботою та болем у серці проводжала в останню путь військовослужбовця, захисника України, справжнього патріота - Миколу Михайловича Олара.

З перших днів повномасштабного вторгнення російської федерації на територію України мешканець села Агеївка Іванівського старостинського округу Любашівської селищної ради, 51-річний Микола Олар, боронив українську землю від російського агресора. 03 вересня 2022 виконуючи бойове завдання на Херсонщині обірвалось життя Героя, сина, чоловіка, батька, друга…

Загиблого військовослужбовця мешканці його рідного села зустрічали на колінах, із прапорами та квітами у руках. Живий коридор односельців розтягнувся обабіч дороги від в’їзду в село й до самої рідної хати Миколи Олара.

Прийшли віддати останню шану та проститись із Героєм сотні людей - рідні та близькі, бойові побратими, друзі, односельці, а також керівництво Любашівської громади.

Труну, під час виконання Гімну України, покрили Державним Прапором України, який потім вручили дружині Миколи. Під залпи почесної варти Героя поховали на місцевому кладовищі.

Клята війна забрала життя нашого захисника...

Батьки втратили свою опору, дружина та донька надійне плече і підтримку. Неможливо усвідомити, що Миколи вже немає, що зупинилося його велике та хоробре серце, яке билося в унісон із серцями мужніх оборонців України.

У ці гіркі хвилини вся Любашівська громада щиро поділяє горе сім’ї, всі ми схиляємо голови у глибокій скорботі. Щирі співчуття рідним та близьким.

Пам'ять про Героя завжди житиме в наших серцях!

Нехай Господь прийме його світлу душу.

Вічна пам'ять Герою! Слава Україні!

Фото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без опису

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь