Любашівська громада
Одеська область, Подільський район

Офіційне повідомлення щодо звернень громадян стосовно гуманітарної допомоги

Дата: 08.09.2022 16:31
Кількість переглядів: 156

 

Шановні жителі Любашівської селищної територіальної громади!

Останнім часом до Любашівської селищної ради почала надходити значна кількість звернень з Урядових «гарячих ліній» міста Київ та міста Одеса, які опрацьовують звернення громадян стосовно отримання гуманітарної допомоги, які пересилаються органам місцевого самоврядування для розгляду та надання відповіді.

Зміст цих звернень - потреба у продуктах харчування, засобах гігієни та ліках.

Але жителі громади чомусь напряму не звертаються до селищної ради, а віддають перевагу безкоштовним дзвінкам до Києва чи Одеси, хоча це не прискорює вирішення питання, а приводить до додаткової роботи, працівники селищної ради замість видачі допомоги, ще додатково готують листи з відповідями жителям, які звернулись на урядові організації куди надійшли звернення.

Інформуємо, що з метою налагодження роботи з забезпечення гуманітарною допомогою внутрішньо переміщених осіб та місцевих жителів, які її дійсно потребують, при Любашівській селищній раді створено гуманітарний штаб.

Для вирішення питань, які стосуються видачі гуманітарної допомоги, якщо хтось знаходиться у складних життєвих обставинах, звертайтесь до КУ «Центр надання соціальних послуг», або в телефонному режимі за номерами: 2-64-40, 2-27-91. Для жителів віддалених населених пунктів організована робота видачі гуманітарної допомоги через старост.

Деколи чуємо нарікання незадоволених роботою гуманітарного штабу. Найчастіше вони надходять від людей, які претендують на гуманітарну допомогу, маючи при цьому задовільний матеріальний стан.

Любашівська селищна рада будує свою роботу так, щоб кожен переселенець, одинокий мешканець, пенсіонер, інвалід найвіддаленішого села громади почував себе комфортно, був захищеним у цей складний для країни час.

З повагою

Любашівський селищний голова Геннадій Павлов

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь