Любашівська громада
Одеська область, Подільський район

У Любашівській громаді буде відновлено вуличне освітлення

Дата: 09.09.2022 15:39
Кількість переглядів: 174

Останнім часом однією із найбільш обговорюваною тем серед жителів Любашівської громади стало повернення вуличного освітлення.

Відсутність вуличного освітлення негативно впливає на рівень безпеки та комфорту громадян, які повертаються у вечірній час до своїх домівок.

За словами Любашівського селищного голови Геннадія Павлова: «Люди написали петицію, яка набрала необхідну кількість голосів. Також було проведення громадське опитування в Інтернеті, переважна більшість висловилась за те, щоб світло увімкнути. Багато було пропозицій щоб світло вмикати до комендантської години, але з технічних причин це неможливо. Система вуличного освітлення в Любашівці та інших населених пунктах автоматично вмикається під час настання темряви і так само вимикається. Тому з 10 вересня електрики КУ «Зеленбуд» почнуть відновлювати освітлення, спочатку на центральних вулицях в Любашівці, а потім, відповідно до поданих заявок від старостатів в інших населених пунктах громади».

Ми живемо в умовах сучасного світу і питання світломаскування не захистить нас від високоточної зброї. Вуличне освітлення повинно горіти, це набагато спрощує патрулювання територіальної оборони та роботу поліції з виявлення порушників громадського спокою та пошуку диверсантів.

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь