A A A K K K
для людей із порушенням зору
Любашівська громада
Одеська область, Подільський район

У Любашівській громаді буде відновлено вуличне освітлення

Дата: 09.09.2022 15:39
Кількість переглядів: 160

Останнім часом однією із найбільш обговорюваною тем серед жителів Любашівської громади стало повернення вуличного освітлення.

Відсутність вуличного освітлення негативно впливає на рівень безпеки та комфорту громадян, які повертаються у вечірній час до своїх домівок.

За словами Любашівського селищного голови Геннадія Павлова: «Люди написали петицію, яка набрала необхідну кількість голосів. Також було проведення громадське опитування в Інтернеті, переважна більшість висловилась за те, щоб світло увімкнути. Багато було пропозицій щоб світло вмикати до комендантської години, але з технічних причин це неможливо. Система вуличного освітлення в Любашівці та інших населених пунктах автоматично вмикається під час настання темряви і так само вимикається. Тому з 10 вересня електрики КУ «Зеленбуд» почнуть відновлювати освітлення, спочатку на центральних вулицях в Любашівці, а потім, відповідно до поданих заявок від старостатів в інших населених пунктах громади».

Ми живемо в умовах сучасного світу і питання світломаскування не захистить нас від високоточної зброї. Вуличне освітлення повинно горіти, це набагато спрощує патрулювання територіальної оборони та роботу поліції з виявлення порушників громадського спокою та пошуку диверсантів.

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь