Любашівська громада
Одеська область, Подільський район

Виїзний прийом в Кричунівському та Бобрицькомк старостатах

Дата: 12.09.2022 13:12
Кількість переглядів: 151

08 вересня 2022 року, Любашівський селищний голова Геннадій Павлов з групою керівників структурних підрозділів селищної ради провів виїзний прийом громадян у селах Кричунівського та Бобрицького старостатів.

У всіх населених пунктах громади, жителі занепокоєні наближенням опалювального сезону, а в зв’язку з військовим станом не дозволяється збирати сухостій. Любашівським селищним головою дано доручення відділу  містобудування, архітектури та житлово-комунального господарства селищної ради разом із старостами провести обстеження та інвентаризацію наявних насаджень та близько розміщених біля них земельних ділянок і в подальшому видавати  дозволи жителям громади на розчистку лісопосадок.

Багато звернень в обох старостатах стосувалися земельних питань, зокрема викликало непорозуміння чому призупинено їх вирішення. Всім надано роз’яснення, що на період воєнного стану заяви на отримання землі та на присвоєння кадастрових номерів, інші дії стосовно земельних питань не розглядаються так як закриті електронні бази даних та картографічні матеріали. 

У Кричуновому на прийомі жителі села, фермери та однооосібники скаржились на особу яка незаконно випасає худобу на людських паях та городах, тримає ферму посеред села, викиди з якої стікають городами до ставка, не платить податки, тероризує жителів села, постійно залякує і погрожує. Місцеві жителі ніяк не можуть знайти спільної мови  і просили керівництво громади допомогти вирішити питання.

Варіанти виходу із ситуації, що склалася, наразі вивчається спеціалістами селищної ради.

Фото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без опису

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь