Любашівська громада
Одеська область, Подільський район

Запрошуємо взяти участь у Всесвітньому дні прибирання “World Cleanup Day

Дата: 14.09.2022 15:51
Кількість переглядів: 207

До відома підприємств, установ та організацій незалежно від форм власності розташованих на території Любашівської територіальної громади!

Любашівська селищна рада доводить вам до відома,  що відповідно до інформації Громадської організації Всеукраїнського молодіжного руху «ЛЕЦ ДУ ІТ ЮКРАЙН». Одещина приєднується до Всесвітнього дня прибирання «World Cleanup Day» у 2022 році разом з учасниками 191 країн Світу, які щорічно в третю суботу вересня виходять на прибирання у своїй країні.

Основна мета – формування культури чистоти, правильного поводження з відходами та відповідального споживання серед громадян, об’єднання зусиль заради екологічного майбутнього.

Рекомендований період проведення з 17 серпня по 17 вересня (включно) 2022 року  в залежності від можливостей у воєнних реаліях: прибирання прибудинкових територій, прибирання територій підприємств,установ, організацій, закладів соціальної сфери приурочення місячнику благоустрою до Всесвітнього дня прибирання в Україні.

Враховуючи вищевикладене, Любашівська селищна рада звертається з проханням до керівників підприємств, установ, організацій розташованих на території Любашівської територіальної громади прийняти участь у Всесвітньому дні прибирання «World Cleanup Day» та привести до належного санітарного стану прибудинкову територію підприємств, установ та організацій (прибрати, викосити поросль та бур’ян).

Заздалегідь вдячні за співпрацю та розуміння!

Адміністрація Любашівської селищної ради

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь