A A A K K K
для людей із порушенням зору
Любашівська громада
Одеська область, Подільський район

Гуманітарна допомога для жителів Любашівської громади

Дата: 20.09.2022 15:16
Кількість переглядів: 176

 

За ініціативи Любашівського селищного голови Геннадія Павлова налагоджено співпрацю з міжнародними організаціями, волонтерами та волонтерськими організаціями по забезпеченню гуманітарною допомогою внутрішньо переміщених осіб та інших верств населення, які її потребують.

Цього тижня видавалась гуманітарна допомога від благодійного міжнародного фонду ADRA Ukraine у співпраці з ООН. Допомога надавалась особам похилого віку, особам з інвалідністю, жителям Любашівки за попередньо поданими заявками.

Також повідомляємо, що приходити за пакунками в порядку живої черги, тому що хтось розповів що видається допомога не потрібно. З метою уникнення черг та несправедливої видачі продуктових наборів, подавати заявку необхідно до КУ «Центр надання соціальних послуг», або в телефонному режимі за номерами: 2-64-40, 2-27-91. Працівники КУ «Центр надання соціальних послуг» після обробки заявок, формують списки на конкретний день видачі та запрошують у визначену дату та час.

Любашівська селищна рада ще раз інформує, що продуктові набори мають різне наповнення, вони не однакові, адже формуються та пакуються волонтерами та організаціями, які її надають і склад пакунків, за вимогою та умовами організацій   змінювати категорично забороняється.

Щиро дякуємо від жителів Любашівської громади  за вагому допомогу благодійного міжнародного фонду ADRA Ukraine у співпраці з ООН!

Фото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь