A A A K K K
для людей із порушенням зору
Любашівська громада
Одеська область, Подільський район

Любашівську громаду відвідали представники Всесвітньої Продовольчої Програми ООН

Дата: 22.09.2022 13:31
Кількість переглядів: 728

21 вересня 2022 року, за дорученням Любашівського селищного голови Геннадія Павлова, заступник Любашівського селищного голови Олег Пенчев зустрівся із представниками Всесвітньої Продовольчої Програми ООН.

Напередодні візиту, в рамках співпраці благодійних організацій "100 відсотків життя. Одеса", «Рука допомоги» та за сприянням Всесвітньої Продовольчої Програми ООН (UN World Food Program) до Любашівської громади надійшла гуманітарна допомога для внутрішньо переміщених осіб, яких в Любашівській громаді вже зареєстровано 1253 особи.

 Зустріч відбулася на базі Управління «Центр надання адміністративних послуг» Любашівської селищної ради куди були запрошені внутрішньо переміщені особи для отримання продовольчих пакунків від Всесвітньої Продовольчої Програми ООН. Під час зустрічі обговорили співпрацю та механізми надання продовольчої та іншої допомоги внутрішньо переміщеним особам, які зареєстровані у Любашівській громаді, так і місцевим мешканцям. Представники ООН наголосили, що вони будуть працювати в напрямку залучення якомога більше міжнародних організацій в Любашівську громаду, що готові надавати допомогу переселенцям.

Представники Всесвітньої Продовольчої Програми ООН мали нагоду поспілкуватися з людьми які тікали від війни, залишивши своє житло і майно, виявили їх потреби та пообіцяли по можливості їх задовольнити.

Любашівська селищна рада висловлює щиру вдячність волонтерам благодійних організацій "100 відсотків життя. О", «Рука допомоги» та UN World Food Program за отриману допомогу.

Віримо у Збройні Сили України! Разом переможемо!

Фото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь