Любашівська громада
Одеська область, Подільський район

Автоматизований аудит частини земель Любашівської громади

Дата: 23.09.2022 09:56
Кількість переглядів: 174

Любашівська селищна рада, співпрацюючи з командою Feodail.Online отримала аудит земель однієї з колишньої Бобрицької сільської ради, який дозволить побачити на карті прогалини у земельному банку громади, які можуть приносити кошти, та сприятиме ефективному використанню земельного банку громади.

Проведення аудиту даєь можливість виявити резерви для наповнення бюджету громади за рахунок «тіньової оренди», самовільного захоплення земель, нецільового використання та інше.

22 вересня 2022 року, за участю Любашівського селищного голови Геннадія Павлова та працівників  відділу земельних відносин та охорони навколишнього середовища Любашівської селищної ради відбулася презентація попередніх матеріалів з аудиту (аналізу) земель Бобрицької сільської ради.

Під час презентації Любашівська селищна рада отримала структуровану інформацію державних реєстрів по кожній земельній ділянці, а також аналітику, необґрунтований обробіток, технічні втрати, строки договорів, накладки земельних ділянок.

Протягом місяця, відділом земельних відносин та охорони навколишнього середовища Любашівської селищної ради буде опрацьована отримана інформація, буде виведено та доведено до податкових органів земельні ділянки, які використовуються без договорів для відновлення нарахувань орендної плати за користування земельними ділянками до бюджету Любашівської селищної ради.

Фото без описуФото без описуФото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь