Любашівська громада
Одеська область, Подільський район

Робоча поїздка до Боківського старостату

Дата: 29.09.2022 09:43
Кількість переглядів: 184

28 вересня 2022 року, робоча група з прийому громадян та з питань наповнення бюджету та легалізації виплат заробітної плати на чолі з Любашівським селищним головою Геннадієм Павловим працювала на території Боківського старостату.

Фахівці селищної ради провели зустріч з запрошеними керівниками сільгосппідприємств, суб’єктами підприємницької діяльності щодо дотримання вимог чинного законодавства по виплаті заробітної плати, своєчасності та повноти сплати податків і зборів, легального використання найманої робочої сили. Любашівський селищний голова Геннадій Павлов звернувся до роботодавців проявити громадську свідомість і офіційно оформити трудові відносини з найманими працівниками, а також додержуватись усіх мінімальних гарантій в оплаті праці.

Під час робочої поїздки до Боківського старостату Любашівський селищний голова Геннадій Павлов обстежив ФАП, поцікавився проблемами його функціонування та надав доручення щодо вирішення проблемних питань. Любашівський селищний голова поспілкувався зі старостою Савою Воронецьким та обговорили проблемні питання, з якими звертаються жителі до селищної ради та старостату.

Фото без описуФото без описуФото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь