Любашівська громада
Одеська область, Подільський район

До уваги жителів Любашівської селищної територіальної громади!

Дата: 29.09.2022 11:37
Кількість переглядів: 216

  Шановні мешканці Любашівської селищної територіальної громади!

  Останнім часом   на урядову «гарячу» лінію надходять численні звернення від жителів нашої громади щодо надання гуманітарної допомоги у вигляді продуктів харчування , засобів особистої гігієни та побутової хімії.     

     Варто пояснити, що фахівці «гарячих»  ліній не  організовують процес забезпечення громадян гуманітарною допомогою, не вирішують жодних питань,  з якими ви звертаєтеся на безкоштовні номери контактних центрів. Вони лише перенаправляють звернення до органів виконавчої влади,  у вашому випадку до Подільської районної державної адміністрації, потім спеціалісти райдержадміністрації направляють звернення до органів місцевого самоврядування тобто до Любашівської селищної ради, де посадові особи  протягом 30 календарних днів мають надати відповідь. Таким чином, телефонне звернення проходить нудну та довготривалу процедуру обробки, додаючи роботи спеціалістам селищної ради  і заставляючи вас нервувати та сварити бюрократичну систему. 

        Закликаємо всіх любителів «гарячих» ліній, всіх, хто бажає прискорити розгляд заявок, звертатися напряму до  відділів та управлінь селищної ради, які безпосередньо займаються видачею гуманітарної допомоги: КУ «Центр надання соціальних послуг» - 2-64-40, Управління «Центр надання адміністративних послуг» - 2-12-21.

        Разом з тим, повідомляємо, що гуманітарна допомога, яку отримує селищна рада від міжнародних донорів, в першу чергу, надається внутрішньо переміщеним особам, багатодітним сім’ям, родинам, чиї члени сім’ї несуть службу в Збройних Силах України, особам 85+ та іншим малозахищеним верствам населення.

      У разі наявності вільних залишків забезпечуються гуманітарною допомогою всі, хто залишив заявки, відповідно до встановленої черговості. 

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь