Любашівська громада
Одеська область, Подільський район

Вітання від Любашівського селищного голови Геннадія ПАВЛОВА з нагоди 232-річчя з Дня заснування селища Любашівка

Дата: 29.09.2022 16:56
Кількість переглядів: 209

Шановні жителі Любашівської селищної територіальної громади!

 Традиційно, у світлий день Віри, Надії, Любові наше селище відзначає свій день народження. Цього року Любашівка святкує  232 рік з дня заснування.

На жаль, війна внесла в наше життя кардинальні зміни та гіркий присмак цього року не буде веселощів, традиційного ковбасного фестивалю та концертів.

Багато хто з Вас, із завмиранням серця чекає звісток від рідних та близьких, які мужньо захищають нашу Україну від російської навали. Проте життя триває. Нам треба бути єдиними і згуртованими, спрямовувати всі свої прагнення та дії на таку довгоочікувану і бажану Перемогу! Дякувати і допомогати захисникам, підтримувати тих, хто втратив рідних.

У цей день хочу подякувати кожному жителю Любашівської громади, який вболіває за її розвиток, підтримує не лише своєю працею, а й активною громадянською позицією, усім платникам податків, які наповнюють надходженнями місцевий бюджет, даючи громаді сили для її життєдіяльності у цих надскладних умовах, депутатам, всім працівникам місцевого самоврядування за сумлінну працю і велику відповідальність у час, коли спільно потрібно приймати важливі рішення. Дякую сільгоспвиробникам та підприємцям за благодійність та щоденну допомогу Збройним Силам України. Висловлюю подяку нашим комунальним підприємствам за благоустрій сіл та вчасно надані комунальні послуги з водопостачання та вивозу сміття.

Вітаю також нашу молодь, яка сьогодні показала, що наше майбутнє у надійних руках, адже вони активно займаються волонтерською діяльністю, захищають свою країну. Дякую працівникам освітніх, культурних закладів громади, які долучилися до різного виду робіт, безперервно плели сітки для фронту, готували їжу, збирають кошти та продовжують допомагати військовослужбовцям, дякую за невтомну працю працівникам медичної сфери.

Наша Любашівка  відзначає це свято у складний для країни час.

Тож, саме сьогодні я хочу щиро подякувати нашим захисникам, за кожний день героїчної боротьби, за мужність, патріотизм та захист! Дякую волонтерам, міжнародним та благодійним орнанізаціям, які щодня роблять все заради підтримки воїнів, допомагають внутрішньо переміщеним людям, які проживають на території нашої громади.

Переконаний, що попереду у нас багато свят та перемог, які ми зустрінемо під мирним небом на українській квітучій землі.

Вірте в наші Збройні Сили України, у всіх, хто мужньо боронить нашу з вами рідну землю.

Бажаю кожному мирного неба, Божої допомоги, родинного затишку, добробуту та незламної віри у майбутнє! 

Зі святом! З Днем селища!

Фото без описуФото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь